RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verborgen camera-actie: seks in Utrechtse massagesalons

UTRECHT -

In Chinese massagesalons in Utrecht is sprake van illegale prostitutie. Dat blijkt uit een verborgen camera-actie.

Utrechtse studenten van de School voor Journalistiek gingen afgelopen weekend met een verborgen camera langs Chinese massagesalons en vroegen om 'extra's'.

In ťťn zaak aan de Amsterdamsestraatweg bleek seksuele bevrediging gewoon mogelijk voor 25 euro, in een andere salon aan de Straatweg werd geÔmpliceerd dat een zogeheten happy end tot de mogelijkheden behoorde.

Burgemeester Wolfsen reageert geschokt op de beelden. ''We weten inmiddels om welke massagesalon het gaat en zullen daar een kijkje gaan nemen. We doen er alles aan illegale prostitutie tegen te gaan en in dit geval lijkt het erop dat dat hier gebeurt.''


CONTROLES

De PvdA heeft inmiddels aangekondigd schriftelijke vragen te stellen over de controles van de massagesalons. Die schieten volgens raadslid Marleen Haage te kort. ''Er werken vrouwen gedwongen en dat willen we niet in onze stad hebben. Ik wil ook dat de massagesalons een aandachtspunt worden in het leefbaarder maken van de Amsterdamsestraatweg.

Geconfronteerd met de geheime opname reageerde een medewerkster van een van de massagesalons nogal geschrokken. Ze wilde niet reageren en verwees naar haar baas.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -