"Camping De Berekuil is verkocht"

UTRECHT - De omstreden camping De Berekuil is verkocht en aanstaande maandag volgt de overdracht bij de notaris. Dat zegt eigenaar Theo Driessen.
De nieuwe eigenaar is projectontwikkelaar Ton Oostveen, maar hij wil pas dinsdag nadere mededelingen doen. De gemeente Utrecht is op de hoogte van de verkoop, want maandag voorafgaand aan de overdracht hebben ambtenaren een gesprek met beide heren.
Eerder stelde de gemeente allerlei eisen aan potentiële kopers van de in ongerede geraakte stadscamping. De nieuwe eigenaar Oostveen trekt zich echter niets van de gemeente aan. Hij zegt tegen RTV Utrecht dat de gemeente niets te maken heeft met de overdracht.

VERKROTTEN

Projectontwikkelaar Oostveen is in Utrecht niet van onbesproken gedrag. Zo heeft hij een aantal panden aan de Jordanlaan in de wijk Tuindorp jaren laten verkrotten en krakers van een pand op de meubelboulevard zeggen dat hij een knokploeg stuurde om het gebouw te ontruimen.
Het is niet bekend wat Oostveen met Camping De Berekuil van plan is. Eerder gaf hij aan met de eigenaren van de chalets een oplossing te willen zoeken voor de vele problemen op de stadscamping.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.