FCU-directeur voor één dag ziet club winnen

UTRECHT - De 17-jarige Sven Pluimers uit Woerden mocht zich zondag directeur van FC Utrecht noemen. Het ging hem makkelijk af, want de fanatieke FC Utrechtfan zag zijn ploeg met 3-0 winnen van NAC.
Wilco van Schaik gaf zijn functie even uit handen, nadat Sven's oma Truus een prijsvraag van Radio M Utrecht had gewonnen. Sven werd zondag van huis opgehaald en werd in Galgenwaard voorgesteld aan het management team van FC Utrecht. Dat betekende voor Sven heel veel handen schudden.
Tijdens de wedstrijd kon de jonge fan rekenen op een prominente plek in een skybox. In de pauze moest hij meer handen schudden, onder meer met jonge patiëntjes uit het Wilhelmina Kinderziekenhuis, die door de club op een dagje uit waren getrakteerd.

SPELERS

Na de wedstrijd kon Sven verder met het schudden van handen. Hij mocht de spelers feliciteren met hun overwinning en sprak ze zelfs even toe.
Toch was de functie niet alleen representatief. Er moesten ook zaken worden gedaan en Sven moest zijn handtekening zetten onder een contract met een schoonmaakbedrijf.
Verslaggever Kees Hogendijk is de hele dag meegelopen met de jonge directeur. Zijn verslag is maandag te horen tussen 12 en 13 uur in het programma Aan Tafel op Radio M.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.