Mysterieuze vermissingsposters in Veenendaal

VEENENDAAL - De politie heeft geen idee wie de vermiste Lisa Diepeveen is. In Veenendaal hangen sinds afgelopen weekend op meerdere plekken posters met een foto van het meisje.
In de begeleidende tekst staat dat ze 18 is en al sinds 14 april spoorloos is. Er staat een foto bij en een signalement. Mensen die meer weten, wordt verzocht de politie te bellen.
De politie is niet op de hoogte van een vermissing en de naam Lisa Diepeveen doet geen belletje rinkelen. Ook scholen in Veenendaal kennen geen Lisa Diepeveen en missen op dit moment geen leerlingen. Veel Veenendalers hebben de flyers zien hangen, maar kennen Lisa ook niet.
Inmiddels wordt een zekere Lisa Jane Diepeveen uit Amsterdam op Twitter bestookt met vragen. De vrouw lijkt op de foto die te zien is op de flyers in Veenendaal. De wijkagent vroeg Lisa Jane op Twitter of ze contact wilde opnemen. Zij liet daarop weten: "Sorry maar het gaat niet om mij. Ik ben Lisa Jane, 29 jaar, woonachtig in amsterdam en ben niet vermist. Succes met zoeken."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.