Amersfoorts spookraadslid komt belofte na

AMERSFOORT - Het Amersfoortse spookraadslid Mustafa Özcan is zijn belofte nagekomen. De omstreden politicus, die zich al een jaar niet heeft laten zien in de raadszaal, was dinsdagavond weer aanwezig.
Het spookraadslid is vooral omstreden omdat hij tijdens zijn afwezigheid wel een maandelijkse vergoeding heeft opgestreken á 1700 euro. Özcan was lange tijd onvindbaar, maar werd twee weken geleden opgespoord door RTV Utrecht.
Hij verklaarde dat hij overspannen is geweest en alles behalve trots is op de ontstane situatie. Hij beloofde beterschap en kondigde aan dat hij bij de raadsvergadering van 23 april weer aanwezig zou zijn.
Burgemeester Bolsius liet op zijn beurt weten dat hij een 'indringend gesprek' had gevoerd met het gemeenteraadslid. Hij toonde begrip voor diens situatie en riep op om vertrouwen te hebben dat Özcan zijn belofte zou nakomen.
Özcan vertelde dinsdagavond in de raad nogmaals over zijn overspannen periode. Hij beloofde vanaf nu gewoon weer te komen tot de nieuwe verkiezingen in maart 2014.

Amersfoorts spookraadslid komt belofte na

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.