RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Man (25) uit Soest komt om bij crash in Bunschoten

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - In Bunschoten is woensdagochtend een 25-jarige automobilist uit Soest om het leven gekomen bij een ongeluk op de Bisschopsweg (N414).

Het slachtoffer botste rond 06.45 uur tegen een vrachtwagen en kwam met zijn BMW in een sloot terecht. Volgens getuigen reed de BMW vanuit Baarn in de richting van Bunschoten en probeerde hij een aantal auto's in te halen. Hierbij reed hij frontaal op een vrachtwagen.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) onderzoekt de toedracht van het ongeluk. De N414 is in beide richtingen afgesloten, waardoor het verkeer muurvast kwam te staan. Om 11.30 uur werd de weg weer vrijgegeven. Op de N414 het de laatste tijd erg druk omdat de N199 is afgesloten.KETTINGBOTSING A1

Op de nabijgelegen A1 tussen Barneveld en Hoevelaken staat ook een flinke file. Daar heeft rond 07.30 uur een kettingbotsing met vijf voertuigen plaatsgevonden in de richting Amsterdam. Er is alleen sprake van blikschade. De linkerrijbaan werd afgesloten, waardoor er al snel bijna 10 kilometer file stond.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -