Nieuwe foto's vrijgegeven in zaak vermiste broertjes

ZEIST - De politie is in de zoektocht naar de vermiste Ruben en Julian uit Zeist op zoek naar informatie over drie voorwerpen.
De jongens werden maandagavond voor het laatst gezien, de ochtend erna werd het stoffelijk overschot van hun vader in Doorn gevonden. Hij had zich in recreatiegebied het Doornse Gat van het leven beroofd.
De politie weet dat vader Jeroen Denis een paar stevige wandelschoenen had, maar die zijn niet bij hem thuis gevonden en hij droeg ze ook niet toen de politie zijn lichaam aantrof. De politie hoopt dat de schoenen alsnog worden gevonden en heeft daarom een foto van een identiek paar schoenen naar buiten gebracht.
Ook heeft de politie een foto van een sleepkabel gepubliceerd. Bij het stoffelijk overschot van de vader vonden agenten een deel van een sleepkabel. De politie wil weten waar de rest van die kabel is.
Tot slot wil de politie meer weten over een spanband die bij het lichaam van de vader is gevonden. Doel is om te achterhalen of de band iets met de zaak te maken heeft. Als er mensen zijn die bijvoorbeeld weten dat hij de band onlangs heeft aangeschaft, wil de politie graag met ze spreken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.