De zomer viert u bij Radio M Utrecht!

© RTV Utrecht
Onder de titel De zomer viert u bij ons! zorgt Radio M Utrecht deze zomer weer voor gezelligheid, zomerse spelletjes, speciale prijzen en zonnige muziek passend bij het zomergevoel. De regionale radiozender heeft ook deze zomer de Vakantie 100 in de planning en er zijn onder andere midgetgolfkaarten en rondvaarttochten door de Utrechtse grachten te winnen. Ook kan er tijdens de Franse dag een mini vakantie naar Frankrijk gewonnen worden. Het is zomer en die viert u bij ons!

Doe mee en maak kans op leuke prijzen

In de weken van 25 juli en 22 augustus maken luisteraars kans op een rondvaarttocht door de Utrechtse grachten.

Vakantie 100

Van 18 juli tot en met 22 juli kunt u elke dag vanaf 15.00 uur naar de Vakantie 100 bij Radio M Utrecht luisteren! De vrolijkste muzieklijst van Midden Nederland die u zelf kan samenstellen. Breng vanaf 11 juli uw stem uit op www.radiomutrecht.nl.

Het weekend vanaf 2 juli

Deze zomer presenteert Thorvald de Geus iedere zaterdag en zondag van 14.00 en 16.00 uur de middageditie van Het Gouden Weekend. Met de mooiste muziek uit de jaren 60,70 en 80. Vanaf zondag 3 juli is Edwin Meerman tussen 12.00 en 14.00 uur met het programma De Hollandse Hitgolf te beluisteren. In het programma laat hij de beste Nederlandse producties horen.
En iedere zaterdag en zondag tussen 16.00 en 18.00 uur presenteert de nieuwe Radio M Utrecht presentator Koos van Plateringen het programma Koos en de Zomer met het spel Weekend Woordbouwer. Verder veel gezelligheid in het programma met handige zomertips, nieuwtjes en natuurlijk de mooiste muziek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.