Kijk live het NFF Gouden Kalveren Gala bij RTV Utrecht

© RTV Utrecht
RTV Utrecht zendt op vrijdag 30 september vanaf 20.00 uur live op televisie, de website en de app het Gouden Kalveren Gala van het Nederlands Film Festival uit. Rechtstreeks vanaf het podium van de Stadsschouwburg Utrecht presenteert Sosha Duysker het gala en spreekt presentatrice Gabriel Erlach de winnaars direct na het ontvangen van hun prijs. Geniet van het Gouden Kalveren Gala bij RTV Utrecht. Zet de televisie aan of kijk via de RTV Utrecht app op mobiel of tablet, zorg voor een bak popcorn en mis niets van het Gouden Kalveren Gala 2022!
Vanaf woensdag 21 september is Utrecht weer anderhalve week de filmhoofdstad van Nederland. Op vrijdag 30 september maken genomineerden kans tijdens het gala op de hoogste onderscheiding binnen de Nederlandse filmindustrie: het Gouden Kalf. Wie volgt Fedja van Hûet straks op in de categorie Beste Hoofdrol Speelfilm? En wie voegt zich bij het rijtje Dirty God, Buladó en De veroordeling als winnaar Beste Film? Er zijn diverse categorieën waarin gewonnen kan worden zoals lange documentaire, dramaserie en natuurlijk beste speelfilm. De uitreiking van de Gouden Kalveren komt vanuit de Stadsschouwburg in Utrecht. Vanaf 20.00 uur zal presentatrice Gabriel Erlach de kijker meenemen achter de schermen waar ze de winnaars en hun Gouden Kalf opvangt.
De live uitzending van het Gouden Kalveren Gala van het Nederlands Film Festival is op vrijdag 30 september vanaf 20.00 uur hier te zien en via de app van RTV Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.