Lang leve de Sixties op Radio M Utrecht

© RTV Utrecht
Vanaf maandag 3 oktober gaat Radio M Utrecht FM 93.1 terug naar de jaren zestig tijdens De Week van de Sixties. Waan je weer helemaal in de 60's met de hele week nostalgische muziek, veel leuke prijzen en op vrijdag de Sixties Top 100. En er is meer! Dagelijks zijn er gasten in Aan Tafel! die vertellen over hun zestiger jaren en vanaf 19.00 uur is het genieten met het programma Super Sixties van Edwin Meerman. Evelien sluit de dag af met de mooiste romantische liedjes uit de jaren zestig in Eveliens Lovesongs. De radio gaat niet meer uit met De Week van de Sixties op Radio M Utrecht!
93 1.NL: Iedere ochtend vanaf 09.00 uur tijdens het Nederlandse uurtje 93 1.NL spelen we ‘Zin in de morgen'. Luisteraars mogen een zin uit een bekende jaren zestig hit in- of aanvullen. Bij dit spel en alle andere spelletjes zijn sixties prijzen zoals cd's, boeken en dvd's te winnen.
Aan Tafel!: Presentatrice Conny Kraaijeveld ontvangt in de studio leuke gasten die allemaal iets met de jaren zestig hebben. Verslaggever Robert Jan Booij gaat opzoek naar het Sixties gevoel.
Studio Sixties: In Studio Sixties gaan we iedere dag vanaf 14.00 uur terug naar een jaar uit de zestiger jaren en brengen we het nieuws van toen met de beste muziek uit dat jaar.
Goedemiddag: Bij Jos kan er dagelijks vanaf 15.00 in Sixties Op Verzoek muziek aangevraagd worden. Bel tijdens de uitzending of mail een verzoek naar studio@rtvutrecht.nl.
Super Sixties: Ook dit jaar wordt het programma Super Sixties gepresenteerd door Edwin Meerman. Elke avond vanaf 19.00 uur draait hij de vergeten hits uit de jaren 60.
Eveliens Lovesongs: Evelien de Bruijn draait iedere dag om 22.00 uur de mooiste lovesongs uit de jaren zestig.
Sixties Top 100: Op vrijdag is de traditionele Sixties Top 100 te horen, samengesteld door u. Stemmen kan tot en met donderdag 8 oktober hier. Iedereen die stemt maakt kans op een leuke sixties prijs.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.