Speel mee met het nieuwe spel de Stem van M in Aan Tafel! Op Radio M Utrecht

© RTV Utrecht
Vanaf 31 oktober is er een nieuw spelletje op Radio M Utrecht! Speel in Aan Tafel! iedere werkdag om 12.40 uur mee met de Stem van M en maak kans op een DAB+ radio. Raad wie de bekende Nederlandse stem is die Conny laat horen, mail het goede antwoord naar stemvanm@rtvutrecht.nl en luister op vrijdag naar de bekendmaking van de winnaar.
Deelnemen aan het spel kan iedere werkdag en alle goede inzendingen maken kans op de weekprijs. Niet gewonnen? Niet getreurd: gewoon nog een keertje meedoen!
De Stem van M, iedere werkdag om 12.40 uur in Aan Tafel! met Conny Kraaijeveld bij Radio M Utrecht FM 93.1
Aan Tafel! is het lunchprogramma van Radio M Utrecht en is iedere werkdag te horen tussen 12.00 en 14.00 uur. Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht. Radio M Utrecht is ook overal live te beluisteren via de gratis app van RTV Utrecht.
___________________________________________________________________________
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Afdeling Communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.