Presentator radio Utrecht komt thuis

© RTV Utrecht
Voor iedereen in de auto, thuis of op het werk; het radioprogramma Utrecht komt thuis zorgt altijd voor een gezellige en informatieve namiddag. Met interessante onderwerpen, het nieuws van de dag, weer, verkeer en de beste muziek bereikt het programma al jaren een groot luisterpubliek in de provincie Utrecht.
Heb jij een grote passie voor radio en past het presenteren van een dagelijks programma voor de luisteraars van Radio M Utrecht perfect bij jou? Dan hoort RTV Utrecht graag van je!
Voor het programma Utrecht komt thuis zijn wij op zoek naar een Presentator radio voor 25 uur per week.

Wie zijn we?

Utrecht komt Thuis - op werkdagen van 17.00 tot 19.00 uur - is een goed beluisterd servicegericht magazine met vaste human interest rubrieken, muziek en ruimte voor het nieuws van de dag.
Je bent als presentator van het programma Utrecht komt thuis eindverantwoordelijk voor de uitzending. Voorbereiding van het programma doe je deels zelfstandig en deels in samenwerking met de redactie. Je werkt nauw samen met de afdeling techniek. Je hebt affiniteit met de doelgroep en muziek van Radio M Utrecht en je presentatiestijl sluit aan bij de kernwaarden van RTV Utrecht en de stijl van de zender. Betrokkenheid bij de Radio M Utrecht en RTV Utrecht in de breedste zin is erg belangrijk. De presentator van Utrecht komt Thuis is onderdeel van het presentatieteam radio en wordt aangestuurd door de programmaleider radio.
Wie ben je?
  • hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Je komt met eigen aansprekende ideeën;
  • Je volgt het (regionale) nieuws en hebt een brede interesse;
  • Je bent gedreven, ondernemend en creatief;
  • Je bent een teamspeler met een flexibele en resultaatgerichte instelling;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je woont in de provincie Utrecht en/of kent de regio goed;
  • Je hebt ruime ervaring als radiopresentator;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep van Radio M Utrecht;
  • Je beschikt over voldoende muziekkennis passend bij het format van Radio M Utrecht.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende baan bij de leukste omroep die er is. De cao voor het omroeppersoneel is van toepassing. Het salaris wordt ingeschaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd in schaal F/G met daarbij 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering, thuiswerk/reiskostenvergoeding en deelname aan de pensioenregeling van PNO Media.

Geïnteresseerd?

Wij vinden het belangrijk om iedereen die bij ons werkt ruimte te geven voor zijn/haar unieke achtergrond, persoonlijkheid en kwaliteiten. Want juist door onze onderlinge verschillen te herkennen en te waarderen, bereiken we samen de mooiste resultaten.
Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie, cv én een demo van ± 5 minuten in de stijl van Radio M Utrecht vóór 6 februari 2023 naar sollicitaties@rtvutrecht.nl t.a.v. Saida Lahrouchi o.v.v. vacature Presentator Utrecht komt Thuis. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met programmaleider radio Pieter Vorage op telefoonnummer 030-8 500 695 of per e-mail via pieter.vorage@rtvutrecht.nl. De gesprekken worden gevoerd ongeveer in week 7.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.