RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht


Persberichten


Persbericht: Nieuw seizoen ‘Laura ontdekt 033’ op RTV Utrecht


 

 

 

Utrecht, 20 december 2018

Op zondag 24 februari 2019 gaat het nieuwe seizoen van Laura ontdekt 033 van start bij RTV Utrecht. Dit is een televisieprogramma waar verschillende spannende, creatieve of sportieve activiteiten in de regio Amersfoort worden gedemonstreerd door verslaggever Laura Spoelstra. Zo brouwt ze zelf bier, speelt mee met rugby, neemt ze een kijkje bij de brandweer en bij rolstoelbasketbal.

Laura ontdekt 033
Verslaggever Laura Spoelstra (31) gaat elke aflevering een nieuw avontuur aan om op die manier te ervaren hoe het is om te doen wat iemand anders doet. Volgens Laura Spoelstra is het doel van dit programma om inwoners in de regio Amersfoort te laten zien wat er te doen is in de omgeving én om mensen te motiveren nieuwe te dingen te proberen. “Tijdens het maken van dit programma heb ik ervaren hoeveel Amersfoort en haar omgeving te bieden heeft aan sport, creativiteit en activiteit. Ik hoop dat ik met dit programma mensen kan inspireren wél die proefles bij een vereniging te nemen of wél die spannende, creatieve workshop te volgen. Doe het gewoon!” aldus de 31-jarige verslaggever.


RTV Utrecht
De 6-delige serie wordt van 24 februari tot en met 31 maart iedere zondag uitgezonden op RTV Utrecht. Daarnaast zijn alle afleveringen ook online te bekijken via de website van RTV Utrecht.

 

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
_________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl.


Eerder verschenen persberichten:
- Nieuw seizoen ‘Laura ontdekt 033’ op RTV Utrecht
- 30 jaar Radio M Utrecht!
- Radio M Utrecht best beluisterde informatieve zender in november en december
- Duitse Dag op Radio M Utrecht
- Programma's tijdens Oud & Nieuw op RTV Utrecht
- Live registratie van het ontsteken van duizenden lampionnen bij Paleis Soestdijk op RTV Utrecht.
- Kerst viert u bij Radio M Utrecht!