RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: De zomer viert u bij Radio M Utrecht!


Onder de titel De zomer viert u bij ons! zorgt Radio M Utrecht deze zomer voor gezelligheid, zomerse spelletjes, spetterende prijzen en natuurlijk zonnige muziek passend bij dat heerlijke vakantiegevoel. Zo zijn er deze week heerlijke weekendjes weg aan zee in eigen land te winnen en zendt de best beluisterde radiozender van de provincie later in juli De Vakantie 100 uit. Het is zomer en die viert u bij ons!

"We blijven veel thuis deze zomer en dus is er niks fijners dan lekker luisteren naar onze gezellige programma's. Radio M Utrecht presenteert een zomer vol zonnige spelletjes en de beste muziek!" aldus programmaleider van Radio M Utrecht Pieter Vorage.

Lekker uitwaaien
Deze week is er elke dag een arrangement aan zee te winnen op de zender. Luisteraars kunnen bellen als ze het nummer dat we zoeken horen.

Zomerse weekenden
Vier iedere zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur de zomer met Jeroen Latijnhouwers! Met de leukste muziek van alle tijden, verzoekplaten en verhalen van luisteraars. Doe mee met het spel Weekend Woordbouwer en maak kans op het enige echte originele Radio M Utrecht puzzelboek!

De Vakantie 100
De vrolijkste muzieklijst van Midden Nederland samengesteld door luisteraars! Van 13 juli tot en met 17 juli kunnen luisteraars elke dag vanaf 15.00 uur naar De Vakantie 100 bij Radio M Utrecht luisteren! De zonnigste en vrolijkste muzieklijst van midden Nederland samengesteld door u! Stemmen kan op rtvutrecht.nl/top100.

Zwoele zomeravonden
Vanaf maandag 27 juli staat het avondprogramma Eveliens Lovesongs centraal. Liefde is… Wat betekent liefde voor u? Luisteren naar het hart van de ander? Of die ander met niemand vergelijken? Evelien hoort het graag van u. Mail uw Liefde is… naar lovesongs@rtvutrecht.nl , luister elke dag naar Eveliens Lovesongs en maak kans op een romantische prijs.

Schip Ahoy!
Luisteraars kunnen vanaf  maandag 10 en 24 augustus mee doen met het bootspel. Hoe vaak hoort u de scheepshoorn op Radio M Utrecht langskomen? Tel en bel of mail vanaf 16.00 het antwoord door en maak kans op een rondvaart door de prachtige Utrechtse grachten en singels.

Groene vingers
Luister vanaf 17 augustus elke dag om 9:30, 14:30 en 16:30 naar Radio M Utrecht voor de tuinvraag. Mail uw antwoord naar tuin@rtvutrecht.nl en win een tuinbon twv 50 euro! De winnaar wordt dagelijks om 16:50 bekendgemaakt.

Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
___________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Afdeling Communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl

 

 


Eerder verschenen persberichten:
- De zomer viert u bij Radio M Utrecht!
- Gerard Schuiteman nieuwe Zakelijk Directeur RTV Utrecht
- RTV Utrecht zwaait Jan van Zanen uit
- Nieuw seizoen Mijn Mooiste Plek op RTV Utrecht
- Nieuwe serie Route C op RTV Utrecht
- WEEK VAN DE SEVENTIES BIJ RADIO M UTRECHT
- Nieuwe serie Margreet op anderhalve meter op RTV Utrecht