RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht


Persberichten


Persbericht: Duitse Dag op Radio M Utrecht


Vrijdag 17 januari presenteert Radio M Utrecht de Duitse Dag! De hele dag de beste Duitstalige muziek van toen en nu. Helene Fischer, Peter Maffay, Andrea Berg, Udo Jurgens, Nena en meer. Naast de Duitse hits presenteren Henk Mouwe en Jos van Heerden weer de Duitse 30. De luisteraars van Radio M Utrecht FM 93.1 maken op deze gezellige dag kans op leuke Duitse prijzen bij de spelletjes!

Radio M Utrecht eindredacteur Pieter Vorage: “De Duitse Dag is elk jaar weer een groot feest! Met de klassieke Schlagers, Neue Deutsche Welle en de Duitse hits van nu doen we onze luisteraars graag weer een groot plezier! ”

Aan Tafel!
Presentatrice Conny Kraaijeveld heeft in het lunchprogramma een interview met Peter Orloff, schrijver van het nummer ‘Du’ en zanger van het nummer ‘Ein Mädchen für Immer’ en verslaggever Robert Jan Booij gaat naar de Vakantiebeurs, op zoek naar Duitse bestemmingen.

De Duitse 30 met Henk Mouwe en Jos van Heerden
Presentator en groot liefhebber van Duitstalige muziek Henk Mouwe presenteert samen met Jos van Heerden de Duitse 30. Deze Top 30, samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht, is te beluisteren vanaf 14:00 uur. Stemmen kan tot en met donderdag 16 januari 12.00 uur via rtvutrecht.nl/top30. Stemmers maken kans op een cd van Helene Fischer!

De Duitse Dag is op vrijdag 17 januari op Radio M Utrecht te beluisteren. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.


Eerder verschenen persberichten:
- Duitse Dag op Radio M Utrecht
- Mirjam de Witte nieuwe presentatrice UNieuws op RTV Utrecht
- Een Kerst vol verhalen op RTV Utrecht