RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: De zomer viert u bij Radio M Utrecht!


De zomer viert u bij Radio M Utrecht!

Onder de titel De zomer viert u bij ons! zorgt Radio M Utrecht deze zomer voor gezelligheid, zomerse spelletjes, spetterende prijzen en natuurlijk zonnige muziek passend bij dat heerlijke vakantiegevoel. De radiozender van de provincie Utrecht zendt ook dit jaar in juli de Vakantie 100 uit en er zijn onder andere kaarten voor de show van Hans Klok en rondvaarttochten door de Utrechtse grachten te winnen. En Maya Eksteen is terug! Ze gaat ieder weekend op zoek naar vergeten vakantieliefdes. Het is zomer en die viert u bij ons!

Doe mee en maak kans op leuke prijzen
De zomer op Radio M Utrecht zit vol met leuke acties. Zo kunt u vanaf 28 juni meedoen met het Bretagnespel en op vrijdag 2 juli is het Franse Dag op de zender met lekker veel Franse muziek. Vanaf 12 juli kunnen er kaarten voor Hans Klok gewonnen worden en in augustus maakt u kans op een rondvaarttocht door de Utrechtse grachten.

Vakantie 100
Van 26 juli tot en met 30 juli kunt u elke dag vanaf 15.00 uur naar de Vakantie 100 bij Radio M Utrecht luisteren! De vrolijkste muzieklijst van Midden Nederland die u zelf kan samenstellen. Breng vanaf 19 juli uw stem uit op www.rtvutrecht.nl/top100

Het weekend
Iedere zaterdag en zondag tussen 14.00 en 16.00 uur presenteert Koop Geersing Super Eighties op Radio M Utrecht. Een heerlijk programma met de mooiste muziek uit de jaren 80 en vol herkenbare herinneringen aan een bijzonder decennium. Naar welke films gingen we? Wat was er op TV en in het nieuws? Hoe was de mode en wat lag er in de supermarkt? Luister en beleef de jaren 80 opnieuw en doe mee met het spelletje Hit-teller en maak kans op zomerse prijzen. “Ik kijk ernaar uit om mij ieder weekend, samen met de luisteraars, onder te dompelen in die heerlijke jaren tachtig met leuke verhalen, gezellige gesprekken en muziek!” aldus de presentator.

Deze zomer is Maya Eksteen even terug op de zender in het programma Maya en de Zomer. Daarin zorgt ze elk weekend van 16.00 tot 17.00 uur voor gezelligheid en dat heerlijke vakantiegevoel. “Een paar maanden na mijn afscheid van de radio begon het toch wel een beetje te kriebelen dus ik ben heel blij dat ik deze zomer weer even terug ben op de zender met een zomerprogramma. Ik hoop dat het een heerlijke zomer wordt met mooi weer, fijne muziek en een heleboel blije luisteraars. Ik heb er zin in!" aldus Maya. In haar programma speelt ze het spel Hoor de Zomer en  geeft ze handige en inspirerende zomertips  en natuurlijk draait ze de beste muziek! Ook gaat Maya op zoek naar verhalen over vakantieliefdes van toen. Zoekt u een oude zomerliefde? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar zomerliefde@rtvutrecht.nl en wie weet gaat Maya voor u aan de slag!

 

Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht. Radio M Utrecht is ook overal live te beluisteren via de gratis app van RTV Utrecht.
___________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Afdeling Communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl

 


Eerder verschenen persberichten:
- De zomer viert u bij Radio M Utrecht!
- Win de Jaarbeurs voor een eigen Utrechts evenement!
- Documentaire over drie generaties ijsmakers op RTV Utrecht
- Eddy Zoy trekt opnieuw de natuur in voor RTV Utrecht
- DocU Stadshart verdient een stadsgezicht
- Speciale programma's op 4 en 5 mei bij RTV Utrecht en UStad
- Nieuwsplein33, Uniek en lokaal