RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht


Meest gestelde vragen


Persbericht: Bingo FM live vanuit het Stadskantoor


Van maandag 18 tot en met donderdag 21 december doet Bingo FM 107.7 live verslag van het Glazen Huis 030 in het Utrechtse stadskantoor. Presentator John Schaap en verslaggevers Martin Jansen en Menno Otger laten de radioluisteraars mee genieten van het evenement. Het Glazen Huis 030 is de plek waar werkzoekenden kunnen netwerken en daarmee hun kans op werk vergroten. John Schaap presenteert zijn programma vanuit de hal van het stadskantoor en de Bingo FM verslaggevers gaan op zoek naar bruikbare tips voor luisteraars die werk zoeken.

 

In en rond het Glazen Huis 030 zijn er voor werkzoekenden allerlei workshops, loopbaangesprekken en gesprekken met werkgevers om de kans op werk te vergroten. Ook kunnen werkzoekende hier terecht voor een CV-check en het maken van een professionele portretfoto. Bingo FM doet van maandag tot en met donderdag verslag van dit evenement. Tussen 10.00 en 12.00 uur is John Schaap met zijn programma Schaap! in de hal van het stadskantoor aanwezig en verslaggevers Menno en Martin nemen de middag voor hun rekening. Het Glazen Huis 030 is gratis te bezoeken en alle luisteraars van Bingo Fm die op zoek zijn naar een baan zijn van 18 tot en met 21 december van harte welkom in het stadskantoor.

 

Bingo FM 107.7 is ook te beluisteren via de Bingo Fm App te downloaden via Apple App Store of de Google Play Store. Daarin vindt men ook het laatste stadsnieuws in gesproken en in tekst vorm!

 


Eerder verschenen persberichten:
- Bingo FM live vanuit het Stadskantoor
- Kerst viert u bij Radio M Utrecht!
- Documentaire over de Utrechtse stadscabaretier Hennie Oliemuller op RTV Utrecht
- Documentaire over nachtwerkers op RTV Utrecht
- VRIJWILLIGERSMAAND BIJ RADIO M UTRECHT
- Persbericht: Radio M Utrecht best beluisterde publieke zender in de provincie Utrecht