RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht


Persberichten


Persbericht: Goedemiddag Zomertour met Jos van Heerden bij Radio M Utrecht


Radio M Utrecht FM 93.1 zorgt vanaf maandag 29 juli voor een zonnige zomer vol gezelligheid met Jos van Heerden en de Goedemiddag Zomertour. Vanaf deze maandag presenteert Jos zijn radioprogramma Goedemiddag iedere werkdag vanuit een andere plaats in de provincie Utrecht. De eerste uitzending van de Goedemiddag Zomertour is aankomende maandag vanaf 14.00 uur vanuit de Maarsseveense Plassen.

Presentator Jos van Heerden: "Ik kom graag naar u toe en kijk ernaar uit om deze zomer de leukste, gezelligste en mooiste plaatsen in onze provincie te bezoeken. Samen met u zorg ik elke dag voor een goede middag. Erg leuk als u gezellig langs komt!" Ook doet Jos dagelijks een quiz, met vragen over de plaats waar hij die dag is.

Jos van Heerden: “Ik kom naar u toe deze zomer! Met de Zomertour bezoek ik dit jaar bijvoorbeeld de Onze Lieve Vrouwentoren in Amersfoort, glasblazers in Leerdam, de Spakenburgse Dagen, campings en de leukste weekmarkten!”.  Jos is ook benieuwd naar uw tips! Welke plek in de provincie Utrecht mag Jos volgens u deze zomer niet missen? Mail uw suggesties naar studio@rtvutrecht.nl.

De Goedemiddag Zomertour met Jos van Heerden is van 29 juli tot en met 9 augustus elke werkdag te beluisteren tussen 14.00 en 17:00 uur bij Radio M Utrecht. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

___________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Afdeling Communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl


Eerder verschenen persberichten:
- Bingo FM maakt geldzorgen bespreekbaar
- Hobbyweek op Radio M Utrecht
- Joris Linssen op RTV Utrecht
- Omroepdirecteur Paul van der Lugt verlaat RTV Utrecht
- Goedemiddag Zomertour met Jos van Heerden bij Radio M Utrecht