RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht


Persberichten


Persbericht: De Week van de Sixties bij Radio M Utrecht


Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober presenteert Radio M Utrecht FM 93.1 de Week van de Sixties. Een week met nostalgische muziek, veel leuke prijzen en op vrijdag de Sixties Top 100. Conny Kraaijeveld ontvangt in Aan Tafel! gasten en 's avond nemen Maya Eksteen en Jos van Heerden de luisteraars mee naar de jaren zestig. Dus geniet en laat u verrassen op Radio M Utrecht tijdens de Week van de Sixties!

Eindredacteur Pieter Vorage: “Onze Week van de Sixties is inmiddels een jaarlijkse traditie waar we allemaal met heel veel plezier naar uitkijken!  Samen met onze luisteraars maken we er ook dit jaar weer een groot feest van. Met de bekende muziek van toen, interessante gasten, gezellige spelletjes, prijzen en meer.”

Aan Tafel!: Iedere dag praat Conny Kraaijeveld met gasten over bijzondere historische gebeurtenissen in de jaren 60 zoals de eerste harttransplantatie, de ontwikkeling van het vliegtuig de concorde, de invoer van de vrije zaterdag en opkomst van uitzendbureaus.

Studio Sixties Op Verzoek: Elke dag vanaf 14.00 uur de beste muziek uit de jaren 60 gekozen door u. Bel tijdens de uitzending of mail uw verzoek naar studio@rtvutrecht.nl.

Sixties Top 100: Op vrijdag de traditionele Sixties Top 100 samengesteld door u. Stemmen kan tot en met donderdag 10 oktober 10.00 uur via rtvutrecht.nl/top100. Alle stemmers maken kans op een cd box met de beste muziek uit de jaren 60.

Zestig Plus: Nieuw dit jaar is het programma Zestig Plus gepresenteerd door ervaringsdeskundige Maya Eksteen en Jos van Heerden. Elke avond vanaf 19.00 veel mooie herinneringen aan de jaren 60 samen met de mooiste muziek.

Gouden Weekend: Op vrijdagavond tussen 20.00 en 00.00 uur een extra uitzending van het Gouden Weekend. Edwin Meerman presenteert alle nummer 1 hits uit de jaren 1965 tot en met 1969. Zing mee met alle grote hits!

De Week van de Sixties is van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober op Radio M Utrecht te beluisteren. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

 


Eerder verschenen persberichten:
- Documentaire over de in 2002 vermoorde Nadia van de Ven op RTV Utrecht
- De Week van de Sixties bij Radio M Utrecht
- Bingo FM maakt geldzorgen bespreekbaar
- Joris Linssen op RTV Utrecht