RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht


Persberichten


Persbericht: Vrijwilligersweek op Radio M Utrecht


Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 november is het Vrijwilligersweek op Radio M Utrecht FM 93.1. Presentator Jos van Heerden zet de hele week vrijwilligers in het zonnetje in zijn programma Goedemiddag. Want waar zouden we zijn zonder vrijwilligers in de zorg, de sportkantine of op school? We kunnen echt niet zonder ze! Goedemiddag is iedere werkdag van 15.00 tot 17.00 uur te beluisteren op Radio M Utrecht.

“Vrijwilligers zijn vaak heel bescheiden maar het is zo belangrijk dat ze er zijn. Bijvoorbeeld bij de buurttaxi, de bibliotheek of de voedselbank. We kunnen echt niet zonder ze en daarom zet ik die bijzondere mensen graag in het middelpunt!” aldus Jos van Heerden. Iedere dag verloot Jos een arrangement voor twee personen aan zee met ontbijt en diner. Dus laat Jos weten welke vrijwilligers een keertje in de belangstelling mogen staan. Dat kan door een email te sturen naar vrijwilliger@rtvutrecht.nl.

De Vrijwilligersweek van Radio M Utrecht start op maandag 4 november en is elke werkdag vanaf 15.00 uur te beluisteren.

Radio M Utrecht FM 93.1 is de regionale radiozender voor de provincie Utrecht en onderdeel van RTV Utrecht de omroep van de provincie Utrecht.

__________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Afdeling Communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl

 

 


Eerder verschenen persberichten:
- Gezocht: foto's uit de Tweede Wereldoorlog!
- Deel twee van de documentaire over de nieuwe Utrechtse bibliotheek op RTV Utrecht
- Vrijwilligersweek op Radio M Utrecht
- Documentaire over de in 2002 vermoorde Nadia van de Ven op RTV Utrecht