RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht


Persberichten


Persbericht: Mirjam de Witte nieuwe presentatrice UNieuws op RTV Utrecht


Mirjam de Witte wordt de nieuwe presentatrice van het regionale nieuwsprogramma UNieuws. Zij volgt Anita Sara Nederlof op die in januari begint bij het RTL Nieuws. Mirjam de Witte wordt donderdag 19 december voorgesteld in UNieuws en is maandag 23 december voor het eerst te zien als presentatrice van het programma. UNieuws is het dagelijkse nieuwsprogramma van RTV Utrecht dat iedere dag te zien is vanaf 17.00 uur.

Mirjam is geen vreemde voor RTV Utrecht. De afgelopen acht jaar heeft ze als nieuwslezer en redacteur haar talenten laten zien binnen de regionale omroep. Mirjam studeerde journalistiek in Tilburg en presenteerde eerder bij andere regionale omroepen. "Presenteren is niet nieuw voor me. Mijn eerste nieuws presenteerde ik bij RTV Rijnmond en daarna bij Omroep Gelderland.  Dat ik nu bij RTV Utrecht mag presenteren vind ik geweldig; helemaal omdat ik in de provincie woon" vertelt Mirjam opgetogen. 

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
_________________________________________________________________________

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl.

 


Eerder verschenen persberichten:
- Duitse Dag op Radio M Utrecht
- Mirjam de Witte nieuwe presentatrice UNieuws op RTV Utrecht
- Een Kerst vol verhalen op RTV Utrecht