RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: Week van de 80's op Radio M Utrecht


Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 februari presenteert Radio M Utrecht FM 93.1 De Week van de Eighties! De hele dag de mooiste muziek uit de jaren 80. Meezingen met All at once van Whitney Houston, hits van de Dolly Dots of Islands in the stream van Kenny Rogers en Dolly Parton! Ook kunnen er favoriete hits aangevraagd worden. De spelletjes hebben deze week speciale eighties prijzen. Lekker genieten van De Week van de Eighties bij Radio M Utrecht!  

“Een bijzonder decennium met belangrijk nieuws zoals de val van de muur en de Heineken -ontvoering. Op tv presenteerden Ron Brandsteder en Willem Ruis spraakmakende televisieshows waar iedereen naar keek en de muziek van toen vergeten we nooit meer. Met hits van bijvoorbeeld Lionel Richie, Elton John, Andre Hazes, Drukwerk en Anita Meyer halen we vijf dagen lang herinneringen op aan de jaren 80!” aldus Radio M Utrecht eindredacteur Pieter Vorage.

Aan Tafel!
In het lunchprogramma Aan Tafel! duikt Conny Kraaijveld dagelijks vanaf 12.00 uur in de jaren 80 en bespreekt met interessante gasten onder andere de radio, televisie en trends van toen. Ook het belangrijkste nieuws uit de jaren 80 komt voorbij.  Denk aan de grote tv shows uit die tijd, de ontvoering van Freddy Heineken en Toos v.d. Valk, de opkomst van Aids, de eerste sneltram naar Nieuwegein, Elfstedentocht en het verzet tegen kernwapens.

Eighties op Verzoek
Elke dag tussen 14.00 en 15.00 uur presenteert Edwin Meerman de beste muziek uit de jaren 80 op verzoek. Zelf een plaat aanvragen kan via www.rtvutrecht.nl/verzoek.

De Nederlandse top 50
Vrijdagavond vanaf 19.00 uur brengt Radio M Utrecht een feestelijke afsluiting van De Week van de Eighties met de Nederlandse top 50 uit de jaren 80. De mooiste muziek geproduceerd in eigen land. Van de echte meezingers en smartlappen tot de Nederpop en het luisterlied. Mis het niet!

De Week van de Eighties is vanaf maandag 17 tot en met vrijdag 21 januari op Radio M Utrecht te beluisteren. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
___________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Afdeling Communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl


Eerder verschenen persberichten:
- Onvervalst Utrechts regiodrama Nachtegaal en Zonen terug op RTV Utrecht
- Deel 4 van de documentaire over de restauratie van de Domtoren op RTV Utrecht
- Documentaire over Houten op RTV Utrecht
- RTV Utrecht zendt herdenking tramaanslag live uit
- Tweedelige documentaire over de Utrechtse wijk Overvecht op RTV Utrecht
- Deel drie van de documentaire over de nieuwe Utrechtse bibliotheek op RTV Utrecht
- Week van de 80's op Radio M Utrecht