RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: Radio M Utrecht best beluisterde radiozender in februari en maart


De regionale radiozender Radio M Utrecht FM 93.1 was in de maanden februari en maart van 2020 het best beluisterde radiostation in de provincie Utrecht. Ten opzichte van de maand ervoor wist het radiostation zijn marktaandeel te verhogen naar 12%. Met deze cijfers laat Radio M Utrecht zenders als Radio 10, NPO Radio1, Qmusic en NPO Radio 2 achter zich. De luisteraars weten in deze onzekere tijden hun regionale omroep met nieuws uit hun directe omgeving goed te vinden. Uit het meest recente Nationaal Luisteronderzoek van februari maart blijkt dat niet alleen het aantal luisteraars is gestegen maar dat de luisteraar ook lang blijft luisteren naar de regionale omroep.

Programmaleider van Radio M Utrecht Pieter Vorage, “Ook in deze moeilijke en onzekere tijd biedt Radio M Utrecht een vertrouwd geluid met het laatste nieuws uit de provincie Utrecht en de mooiste muziek. Uit de vele lieve en positieve reacties van onze luisteraars blijkt de oprechte waardering voor de programma’s die we maken. Dat doet ons goed!”.

Radio M Utrecht staat bekend om de muziek uit de jaren Sixties, Seventies en het laatste nieuws uit de provincie. De cijfers komen voort uit het meest recente Nationaal Luisteronderzoek gedaan door  GFK, dat de luistercijfers van alle radiozenders in heel Nederland bijhoudt.

Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl.

 


Eerder verschenen persberichten:
- WEEK VAN DE SEVENTIES BIJ RADIO M UTRECHT
- Speciale programma's op RTV Utrecht tijdens Pinksteren
- Beatles Dag op Radio M Utrecht
- Nieuwe serie Margreet op anderhalve meter op RTV Utrecht
- RTV Utrecht zendt documentaire ‘De waarde van water ‘uit
- Extra Namen & Rugnummers Live op Radio M Utrecht
- Speciale programma's 4 en 5 mei op RTV Utrecht en UStad
- Radio M Utrecht best beluisterde radiozender in februari en maart
- Speciale oranje programma's op RTV Utrecht tijdens Koningsdag
- Jeroen Latijnhouwers naar Radio M Utrecht