RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: WEEK VAN DE SEVENTIES BIJ RADIO M UTRECHT


WEEK VAN DE SEVENTIES BIJ RADIO M UTRECHT

 

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juni presenteert Radio M Utrecht FM 93.1 de Week van de Seventies. Vijf dagen nostalgie met de beste muziek en mooiste herinneringen uit de tijd van de zitkuil, Q en Q, de citroengeranium en bruine schrootjes.

Eindredacteur Pieter Vorage: “De Week van de Seventies is een inmiddels een jaarlijkse traditie waar we onze luisteraars graag een plezier mee doen! Zeker in deze tijd is het natuurlijk heerlijk om met een positief gevoel af te dwalen naar een ander decennium. Dus mis het niet!”

Maandag tot en met donderdag
Aan Tafel!

Het lunchprogramma Aan Tafel! staat van maandag tot en met donderdag helemaal in het teken van de jaren 70 met reportages en bijzondere gasten.

Seventies Op Verzoek:14:00-17:00 Jos van Heerden brengt de beste muziek uit de jaren 70 op verzoek. Luisteraars mogen tijdens de uitzending bellen en mailen naar studio@rtvutrecht.nl.

Super Seventies!: Edwin Meerman presenteert tussen 19.00 en 20.00 uur de hits die we bijna zijn vergeten. Elke avond een vol uur muzikale verrassingen uit de jaren 70.

Vrijdag
De Seventies Top 100

Op vrijdag is het tijd voor de traditionele Top 100, samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht. Stemmen op uw favoriete muziek uit de jaren 70 kan tot en met donderdag 18 juni via rtvutrecht.nl/top100. De Seventies Top 100 is op vrijdag 19 juni vanaf 9:00 uur te beluisteren.

De Seventies Show: 18:00-20:00 Jos van Heerden en Maya Eksteen verzorgen een feestelijke afsluiting van de week met mooie herinneringen en muziek uit de jaren 70.

De Week van de Seventies  is van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juni op Radio M Utrecht te beluisteren. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht. Heb je na deze week nog niet genoeg Seventies hits gehoord check dan onze spotifylijst:  Radio M Utrecht Lekker Luister Lijst 70's.

___________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Afdeling Communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl


Eerder verschenen persberichten:
- De zomer viert u bij Radio M Utrecht!
- Gerard Schuiteman nieuwe Zakelijk Directeur RTV Utrecht
- RTV Utrecht zwaait Jan van Zanen uit
- Nieuw seizoen Mijn Mooiste Plek op RTV Utrecht
- Nieuwe serie Route C op RTV Utrecht
- WEEK VAN DE SEVENTIES BIJ RADIO M UTRECHT
- Nieuwe serie Margreet op anderhalve meter op RTV Utrecht
- RTV Utrecht zendt documentaire ‘De waarde van water ‘uit