RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: Gerard Schuiteman nieuwe Zakelijk Directeur RTV Utrecht


Per 1 september treedt Gerard Schuiteman in dienst bij RTV Utrecht als Zakelijk Directeur/bestuurder. Hiermee is één van de twee vacante directiefuncties opgevuld.

Gerard Schuiteman heeft een jarenlange staat van dienst binnen de Regionale Publieke Omroep (RPO) onder andere in zijn huidige functie als bestuurder van de overkoepelende organisatie Stichting RPO. Hij kent de sector en de relevante partijen als geen ander. De Raad van Toezicht van RTV Utrecht is dan ook zeer tevreden dat zij een man van dit kaliber heeft weten te binden aan RTV Utrecht.

Gerard over zijn benoeming:
"Met overtuiging en plezier ga ik me bij RTV Utrecht inzetten voor de belangrijke taak van de regionale omroep. RTV Utrecht kan de samenleving wat mooier maken en bruggen slaan door de kleurrijke verhalen te vertellen van de provincie, de steden, de dorpen én haar mensen. De provincie Utrecht is immers een mooie, authentieke en veelzijdige provincie. Ik zie er enorm naar uit om samen met de medewerkers en alle stakeholders aan de slag te gaan om de relevantie van RTV Utrecht voor de Utrechtse samenleving waar te maken."

De RvT heeft er vertrouwen in dat met de benoeming van Gerard RTV Utrecht weer nieuwe stappen kan zetten voor de toekomst.

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

_________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Schrurs via telefoonnummer:

030 – 8 500 600. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl.


Eerder verschenen persberichten:
- De zomer viert u bij Radio M Utrecht!
- Gerard Schuiteman nieuwe Zakelijk Directeur RTV Utrecht
- RTV Utrecht zwaait Jan van Zanen uit
- Nieuw seizoen Mijn Mooiste Plek op RTV Utrecht
- Nieuwe serie Route C op RTV Utrecht
- WEEK VAN DE SEVENTIES BIJ RADIO M UTRECHT
- Nieuwe serie Margreet op anderhalve meter op RTV Utrecht
- RTV Utrecht zendt documentaire ‘De waarde van water ‘uit