RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: RTV Utrecht en DUIC slaan de handen ineen


DUIC (De Utrechtse Internet Courant) en RTV Utrecht maken deze zomer samen een zesdelige serie onder de titel Zomer in Utrecht, over thuisblijvers in de stad Utrecht. Een samenwerking waarbij de verslaggever van RTV Utrecht filmt en de redacteur van DUIC schrijft en fotografeert om zo de verhalen van de Utrechters bij de mensen thuis te brengen. De eerste serie is vanaf vandaag online te vinden op de websites van DUIC en RTV Utrecht.

Vanwege corona kiezen veel mensen ervoor in Nederland te blijven. We zoeken deze Utrechters op, waarom blijven ze in de stad en wat gaan ze deze vakantie doen. Robert Oosterbroek van DUIC en Iris Tasseron van RTV Utrecht gaan samen op stap om verhalen te maken over de mensen in de stad. Iris van RTV Utrecht filmt en Robert van DUIC schrijft en fotografeert.

 

De verhalen van de serie Zomer in Utrecht worden zowel op de website van DUIC als op de website van RTV Utrecht gepubliceerd. Bij RTV Utrecht is de serie ook te zien op de stadszender UStad en de regionale televisiezender RTV Utrecht.

 

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
_________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl.

 


Eerder verschenen persberichten:
- RTV Utrecht gaat dineren tussen de rails
- William Valkenburg benoemd als Media Directeur RTV Utrecht
- RTV Utrecht en DUIC slaan de handen ineen
- De zomer viert u bij Radio M Utrecht!
- Gerard Schuiteman nieuwe Zakelijk Directeur RTV Utrecht
- Nieuw seizoen Mijn Mooiste Plek op RTV Utrecht
- Nieuwe serie Route C op RTV Utrecht