RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: Documentaire de Kunst va draaiorgels op RTV Utrecht


Zaterdag 7 november zendt RTV Utrecht de DocU: De Kunst van draaiorgels uit. Draaiorgels zijn overal te vinden in Nederland en ook in Utrecht. Er zijn veel bekende Utrechtse draaiorgelfamilies zoals de familie Budding. Leer meer over deze families en hun draaiorgels in de documentaire.

We nemen een kijkje in het Utrechtse Museum Speelklok waar bijzondere antieke draaiorgels te zien en te horen zijn zoals De Arabier van de familie Perlee. Er is zelfs een apart restauratieatelier voor het onderhoud. Er komt veel kijken bij het restaureren van de orgels en arrangeren van de muziek. Dat zie je allemaal in de documentaire De Kunst van draaiorgels.

De DocU: De Kunst van draaiorgels is zaterdag 7 november vanaf 17.00 uur te zien op RTV Utrecht en daarna is het programma terug te kijken op www.rtvutrecht.nl/gemist.

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

_________________________________________________________________________

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl.

 


Eerder verschenen persberichten:
- DocU Global Goals in eigen stad op RTV Utrecht
- Utrecht bedankt vrijwilligers live op televisie
- Volop extra aandacht voor lokale berichtgeving.
- Geen intochten dit jaar maar Sinterklaas komt wel naar RTV Utrecht!
- Documentaire de Kunst va draaiorgels op RTV Utrecht
- Vier omroepen, waaronder RTV Utrecht, bundelen reclamekrachten
- Nieuwe serie 1 km dijk op RTV Utrecht