RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: Geen intochten dit jaar maar Sinterklaas komt wel naar RTV Utrecht!


Van zondag 8 november tot en met zondag 15 november staat RTV Utrecht in het teken van Sinterklaas! Omdat dit jaar alles een beetje anders gaat en er geen grote intochten georganiseerd kunnen worden zendt RTV Utrecht vanaf aankomende zondag diverse sinterklaasprogramma's uit. Zo komt de Sint toch op een feestelijke manier aan in onze provincie. Kruip lekker voor de buis met warme chocolademelk en pepernoten en geniet van de spannende verhalen van de Goedheiligman.

Zondag 8 t/m za 14 november: Een kei van een Sint-intocht Update
Het aftellen is begonnen...  Sinterklaas komt bijna naar Nederland. We volgen de Sint en de Pieten op hun reis naar de provincie Utrecht. Het programma is overdag vanaf 08.00 ieder uur te zien op RTV Utrecht.

 
Zaterdag 14 november: Een kei van een Sint-intocht Aankomst
Een live-verslag van de digitale aankomst van Sinterklaas in Amersfoort. Voor de eerste maal in de geschiedenis varen de pakjesboten in het donker de stad Amersfoort binnen. Beleef het mee op zaterdag 14 november vanaf 16.25 uur op RTV Utrecht! Het programma Een Kei van een Sint-intocht is een samenwerking met het Stichting Amersfoort Sinterklaasstad.

 
Zondag 15 november: De brief van Sinterklaas
De Sint komt naar Utrecht! Presentatrice Caroline Geijsman zit er helemaal klaar voor in de RTV Utrecht-studio en Rick de Reporter staat klaar bij de Weerdsluis. Maar of het helemaal goed gaat… De brief van Sinterklaas is gemaakt door RTV Utrecht in samenwerking met Stichting Stadsontspanning Utrecht en is te zien op zondag 15 november om 10.00, 12.00 en 16.15 uur op RTV Utrecht en vanaf 07.00 uur, om het uur, op UStad.
 
RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht. UStad is onderdeel van RTV Utrecht. De uitzendingen zijn terug te kijken via rtvutrecht.nl/gemist
_____________________________________________________________________________
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl.
 
 

 


Eerder verschenen persberichten:
- DocU Global Goals in eigen stad op RTV Utrecht
- Utrecht bedankt vrijwilligers live op televisie
- Volop extra aandacht voor lokale berichtgeving.
- Geen intochten dit jaar maar Sinterklaas komt wel naar RTV Utrecht!
- Documentaire de Kunst va draaiorgels op RTV Utrecht
- Vier omroepen, waaronder RTV Utrecht, bundelen reclamekrachten
- Nieuwe serie 1 km dijk op RTV Utrecht