RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: RTV Utrecht houdt de mensen in beweging met BlijFFit!


BlijFFit is het bewegingsprogramma speciaal voor senioren gemaakt door de lokale zender RTV Ronde Venen. RTV Utrecht zendt het programma vanaf maandag 15 februari uit in de serie Utrecht Beweegt. In deze coronatijd waar het sporten buitenshuis niet of slechts beperkt mogelijk is, brengt RTV Utrecht het sporten en bewegen nu voor de hele provincie dichtbij huis.           

Sportcoaches Joke van Diemen en Jos Kooijman van stichting Senior Sportief Actief laten dagelijks oefeningen zien die mensen vanuit huis mee kunnen doen. De oefeningen zijn toegankelijk en kunnen op elk niveau meegedaan worden. Bewegen is voor iedereen belangrijk en zij hebben het idee dat veel oudere mensen alleen thuis zitten en weinig kunnen bewegen. "Het landelijke tv-programma Nederland in beweging is voor onze doelgroep vaak toch net te snel." Bij het beweegprogramma BlijFFit kan iedereen meedoen met de oefeningen. Het enige wat je erbij nodig hebt is een stoel en een tv.’’

BlijFFit, het bewegingsprogramma speciaal voor senioren, is vanaf maandag 15 februari elke werkdag te zien onder de noemer Utrecht Beweegt. Voor de exacte uitzendtijden kijk op rtvutrecht.nl/gids.  Wilt u liever op een ander moment meedoen dan zijn de uitzendingen terug te kijken via rtvutrecht.nl/gemist.

Blijft u ook fit?

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

_________________________________________________________________________

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl.

 


Eerder verschenen persberichten:
- RTV Utrecht gaat op bezoek bij vrijwilligersinitiatieven in het programma Utrecht verbindt
- RTV Utrecht houdt de mensen in beweging met BlijFFit!
- Terug naar de 80's op Radio M Utrecht
- Documentaire over het stadhuis van Utrecht op RTV Utrecht
- DocU VAART - een ode aan de stadsnatuur op RTV Utrecht
- Documentaire De ziel van Spakenburg op RTV Utrecht
- Nieuw: NOS Journaal Regio