RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: Pasen bij RTV Utrecht


Ook dit jaar is het weer volop Pasen bij RTV Utrecht! Vanaf maandag 29 maart spelen we op Radio M Utrecht FM 93.1 de hele week het spel Tik een Eitje, waarmee speciale prijzen te winnen zijn. Op Tweede Paasdag kunt onder het genot van paaseieren kijken naar verschillende mooie documentaires op RTV Utrecht.

Radio M Utrecht
Vanaf maandag kunnen de luisteraar een eitje tikken op Radio M Utrecht, daarmee maken ze kans op extra prijzen. Wilt een heel eigen tintje geven aan deze Paasdagen dan kan dat, want presentatrice Vivian Boelen is beide feestdagen te horen met haar programma Op Verzoek, extra veel kans om een nummer aan te vragen dus! Heeft u een verzoekplaat voor Vivian? Laat het haar weten via www.rtvutrecht.nl/verzoekplaat. Tweede Paasdag is Jos van Heerden vanaf 14.00 uur te horen met de Middag van de Vergeten Hits.

RTV Utrecht
maandag 5 april, Tweede Paasdag zendt RTV Utrecht twee documentaires uit.  In de Docu: Bestemming Haven van Zeist volgen we Pieter Veraart tijdens zijn reis per boot over de vergeten vaarweg tussen Utrecht en Zeist. Een tocht vol hindernissen langs onder andere de Biltse en Zeister Grift. Pieter begint bij de Weerdsluis in Utrecht. Lukt het hem om van daaruit de oude haven van Zeist aan de Waterigeweg te bereiken? Ook zenden we de DocU: Van Utrecht naar Seijst uit. De weg van Utrecht naar Zeist was in de middeleeuwen onderdeel van een belangrijke internationale route. Bisschoppen kwamen er langs bijvoorbeeld, op hun weg van Keulen naar Utrecht. Maar hoe liep die weg precies? Pieter Veraart zocht het uit en maakte de reis opnieuw. In de Docu:Van Utrecht naar Seijst volgen we hem op de voet.

Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.
___________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Afdeling Communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl

 

 


Eerder verschenen persberichten:
- Pasen bij RTV Utrecht
- Een weeromslag bij Radio M Utrecht
- Nieuwsplein33, Uniek en lokaal
- Programma over koren in coronatijd te zien bij RTV Utrecht
- 100 dagen burgemeester Sharon Dijksma op RTV Utrecht
- Heim-weetjes op UStad
- U Kiest bij RTV Utrecht