RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Persberichten


Persbericht: Speel dinsdag 27 april live mee met De Utrecht Koningsdagquiz


 dit jaar zal er geen traditionele koningsdag viering mogelijk zijn door alle coronamaatregelen. Maar saai gaat Koningsdag 2021 niet worden! Want dinsdag 27 april vanaf 12.00 uur zenden RTV Utrecht, Radio M Utrecht en UStad De Utrecht Koningsdagquiz uit. Quizmasters Maya Eksteen en Jos van Heerden nemen de kijkers en luisteraars mee in een twee uur durende oranje wereld met quizvragen en muziek. Download de RTV Utrecht app, speel mee en maak kans op leuke prijzen!

Het is al de tweede Koningsdag die we door de corona-crisis niet kunnen vieren met de traditionele kleedjesmarkten en gezellige podia met muziek. Maar niet getreurd! Wij bij RTV Utrecht vieren het feestje gewoon samen met jou op radio en TV. In de grote televisiestudio van RTV Utrecht ontvangen Maya en Jos de burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma. Samen met de kijkers en luisteraars spelen ze De Utrecht Koningsdagquiz. In vier vragenrondes wordt er beslist wie de grootse Oranjekenner van de provincie is. Voor de nummers een, twee en drie liggen mooie prijzen te wachten waaronder een exclusieve rondleiding voor 2 personen op de top van de Domtoren!

Speel live mee!

Iedereen kan meedoen aan De Utrecht Koningsdagquiz via de RTV Utrecht app en website. Download nu de RTV Utrecht app en speel dinsdag 27 april vanaf 12.00 uur gezellig met ons mee.

De Utrecht Koningsdagquiz is op dinsdag 27 april vanaf 12.00 uur te zien op RTV Utrecht en UStad en te beluisteren bij Radio M Utrecht FM 93.1. Het programma is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht, Utrecht Marketing en het Utrechts Oranje Comité.

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

________________________________________________________________________

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie via telefoonnummer: 030 – 8 500 600 of e-mail: communicatie@rtvutrecht.nl. Indien u geen persberichten meer wenst te ontvangen van RTV Utrecht dan kunt u dit laten weten via communicatie@rtvutrecht.nl.


Eerder verschenen persberichten:
- Speciale programma's op 4 en 5 mei bij RTV Utrecht en UStad
- Documentaireserie ‘Op de Vlucht’ bij RTV Utrecht
- Documentaire Wonen met water op RTV Utrecht
- Speel dinsdag 27 april live mee met De Utrecht Koningsdagquiz
- Pasen bij RTV Utrecht
- Een weeromslag bij Radio M Utrecht
- Nieuwsplein33, Uniek en lokaal
- Programma over koren in coronatijd te zien bij RTV Utrecht
- 100 dagen burgemeester Sharon Dijksma op RTV Utrecht