RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Gratis UStad App


Altijd het Utrechtse nieuws in één oogopslag: nieuwe stads-App. Nu in de App-stores: de UStad App. Gratis natuurlijk. Met exclusief Utrechts stadsnieuws en speciale aandacht voor sport in de stad. 

Natuurlijk is in de App ook UStad live te bekijken en het Nederlandstalige radiostation Bingo FM te beluisteren. Ook zijn alle televisieprogramma's terug te kijken. Op de Bureau Hengeveld pagina staan de Utrechtse misdaadzaken waarbij we de hulp van de kijker vragen. Verder sturen we bij groot nieuws of een calamiteit in de stad een pushbericht om de gebruikers van de App te informeren. 

Altijd het Utrechtse nieuws in één oogopslag: nieuwe stads-App Vanaf nu in de App-stores: de UStad App. Gratis natuurlijk. Met exclusief Utrechts stadsnieuws, speciale aandacht voor sport in de stad en ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hoe moet de gemeenteraad er de komende vier jaar uitzien? Wat voor gevolgen heeft dat voor de stad? Op de speciale verkiezingspagina vindt u al het nieuws en ontwikkelingen over de gemeentepolitiek en de verkiezingen. Natuurlijk is in de App ook UStad live te bekijken en het Nederlandstalige radiostation Bingo FM te beluisteren. Ook zijn alle televisieprogramma's terug te kijken. Op de Bureau Hengeveld pagina staan de Utrechtse misdaadzaken waarbij we de hulp van de kijker vragen. Verder sturen we bij groot nieuws of een calamiteit in de stad een pushbericht om de gebruikers van de App te informeren.