RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Gemeenteraadsverkiezingen op RTV Utrecht


De regionale omroep van Utrecht staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijkers, luisteraars en volgers van de sociale media kanalen van RTV Utrecht komen alles te weten over de politiek in hun woonplaats.  Op de avond van de verkiezingen zijn de eerste uitslagen te volgen op zowel Radio M Utrecht, RTV Utrecht en de website van RTV Utrecht. 

RTV Utrecht
In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 staat iedere werkdag een gemeente centraal in het nieuwsmagazine UVandaag op RTV Utrecht. 

De verkiezingsdag zelf, woensdag 21 maart, zendt RTV Utrecht vanaf 19.00 een programma uit met daarin de laatste verkiezingsuitslagen. De ochtend na de verkiezingen is er vanaf 08.00 uur een extra verkiezingsprogramma met daarin een overzicht van alle uitslagen en diverse gasten . Verder zijn er live bijdragen van verslaggevers .  

Radio M Utrecht FM 93.1
Ook op Radio M Utrecht staat iedere werkdag een gemeente uit de provincie centraal. Aandacht voor deze gemeente en de politiek aldaar is er in de programma's Utrecht is Wakker, Aan Tafel! en Utrecht komt Thuis. Op de verkiezingsavond staat  vanaf 19.00 uur in het teken van de verkiezingen en uitslagen.

Online
Op onze website en App is voor iedere gemeente een aparte verkiezingspagina te vinden. Op die pagina staat het laatste verkiezingsnieuws, filmpjes van de lijsttrekkers van desbetreffende gemeente en een video van Toni Peroni die langs alle gemeentes gaat op zoek naar een goed gesprek met de inwoners. Daarnaast vindt u op 21 maart uiteraard alle uitslagen op www.rtvutrecht.nl en de RTV Utrecht App.