RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

De Week van de Sixties op Radio M Utrecht


Deze week presenteert Radio M Utrecht FM 93.1 De Week van de Sixties. Een week met nostalgische muziek, veel leuke prijzen en op vrijdag de Sixties Top 100. Conny Kraaijeveld ontvangt in Aan Tafel! bekende gasten, artiesten en publiek. De uitzendingen van Aan Tafel! zijn tijdens deze week ook live te zien op RTV Utrecht. Dus geniet en laat u verrassen op Radio M Utrecht tijdens De Week van de Sixties!

Eindredacteur Pieter Vorage: “Onze Week van Sixties wordt natuurlijk weer een feest der herkenning! De muziek van toen zorgt voor mooie en bijzondere herinneringen. We kijken samen met onze luisteraars weer uit naar 5 dagen nostalgie van de bovenste plank. Mis het niet!”

Aan Tafel!
Presentator Conny Kraaijeveld ontvangt dagelijks tussen 12.00 en 14.00 uur in Aan Tafel! bekende gasten als Peter Faber, Joan Haanappel, Willem Nijholt, Jan van Veen, Sheila de Vries en Barrie Stevens! Ook treden er artiesten live op in de grote televisiestudio, zoals Bauke die Elvis nummers zingt en Shirma Rouse die liedjes van Aretha Franklin zingt.  De Sixties-uitzendingen zijn ook te live te volgen op RTV Utrecht.

Studio Sixties op Verzoek
Edwin Meerman vraagt luisteraars naar hun favoriete muziek uit de jaren 60. Verzoekjes kunnen worden ingediend via studio@rtvutrecht.nl

Sixties Top 100
De traditionele Sixties Top 100 samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht is vrijdag 19 oktober vanaf 09.00 uur te horen. Stemmen kan via www.rtvutrecht.nl/top100. Stemmers maken kans op een cd met de beste muziek uit de jaren 60.

Prijzen
Luisteraars maken elke dag kans op mooie themaprijzen bij de radiospelletjes. Tijdens De Week van de Sixties kunnen de luisteraars ook mee doen aan het Blitskikker spel. Tel hoeveel Blitskikkers er iedere dag langskomen op de zender en maak kans op de grote hoofdprijs! Een platenspeler en een vinylpakket bestaande uit Help van de The Beatles, Viva Las Vegas van Elvis en Pet Sounds van The Beach Boys. De winnaar van de hoofdprijs wordt elke dag tussen 16:00 en 17:00 bekendgemaakt.

De Week van de Sixties is van maandag 15 tot en met vrijdag 19 oktober op Radio M Utrecht te beluisteren. Het radioprogramma Aan Tafel! is dagelijks tussen 12.00 en 14.00 uur te zien op RTV Utrecht.