RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Praat mee!


Het Groot Utrechts Mediadebat

Altijd al eens je mening willen geven over de journalistiek in de stad Utrecht? Kom dan op maandag 19 november naar TivoliVredenburg en praat onder leiding van Herman van der Zandt mee tijdens Het Groot Utrechts Mediadebat! Dus save die date!

Het debat is nadrukkelijk niet alleen bedoeld voor het Utrechtse journaille. Iedereen met een hart voor Utrechts nieuws wordt uitgenodigd om deel te nemen aan dit debat. Het publiek zal actief worden uitgedaagd om deel te nemen aan het gesprek.

Welke kant gaat het op met de lokale media? Is het een pitbull of een schoothondje van de politiek? Zijn ze waakhonden van de democratie of suffe volgers van agendajournalistiek. Verdwijnt de papieren krant en publiceren we in de toekomst alleen nog online? Wie bepaalt eigenlijk wat nepnieuws is? Wat voor onderwerpen moeten de nadruk krijgen in een stad als Utrecht? Hoe belangrijk is de kracht van de lokale journalistiek voor de democratie? En bereiken de Utrechtse media wel alle inwoners van de stad?

De toegang is gratis, wel graag van te voren reserveren op de website van TivoliVredenburg.  De zaal gaat open om 19:30, het debat begint om 20.00 uur en na afloop is er een borrel.

Kaarten zijn hier te bestellen.