RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Wie komt er bij ons werken?


RTV Utrecht is de trotse omroep voor de provincie en stad Utrecht. Met drie radiostations, twee televisiestations, 3 apps en andere sociale media maken wij spraakmakende programma's gericht op een zo groot mogelijk deel van de Utrechtse bevolking. Onze radiostations Radio M Utrecht, Bingo FM en FunX zijn bij een groot publiek bekend en geliefd.

Op dit moment zijn de volgende vacatures open:

Freelance Radiotechnicus
Voor de afdeling faciliteiten/uitzendtechniek zijn wij op korte termijn op zoek naar een freelance radiotechnicus. Klik hier voor meer informatie.

Lid Raad van Toezicht Lokaal en Regionaal
Voor de Raad van Toezicht van de regionale omroep zoeken wij een nieuw lid. De Raad van Toezicht bestaat uit de voorzitter en twee algemene leden. De Raad vergadert minimaal vier keer per jaar tegen een vergoeding. Klik hier voor meer informatie.

Hoofdredacteur Bureau Regio, voor 16 uur per week
Bureau Regio is de schakelredactie tussen de landelijke NOS en de nieuwsredacties van de regionale omroepen. Doel van Bureau Regio is een optimale uitwisseling van regionaal en nationaal nieuws tussen de NOS en regionale omroepen. De specifieke deskundigheid van de diverse redacties moet ervoor zorgen dat het Nederlands publiek zo goed mogelijk bediend wordt met nieuws en informatie, zowel nationaal als regionaal. Op het bureau werken dagelijks zo'n 10 mensen. Kijk hier voor meer informatie.