RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

RTV Utrecht Panel: meest gestelde vragen


Hier vindt u de meest gestelde vragen van deelnemers van het RTV Utrecht Panel. Als u een vraag heeft waar u geen antwoord op kunt vinden, kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Wat zijn de voordelen van deelname aan het RTV Utrecht Panel?
Door deel te nemen aan het RTV Utrecht Panel kunt u uw mening over verschillende zaken kenbaar maken, zodat RTV Utrecht nog beter in staat is om aan de ideeën en wensen van de inwoners van de provincie Utrecht tegemoet te komen. Daarnaast maakt u als deelnemer kans op leuke prijzen.

Waarvoor worden mijn persoonsgegevens gebruikt?
Uw persoonsgegevens worden door het RTV Utrecht Panel gebruikt om u te selecteren voor die onderzoeken die voor uw persoonlijke situatie relevant zijn. Gegevens worden anoniem verwerkt en worden natuurlijk zo goed mogelijk beveiligd (zie uw privacy)

Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?
Op basis van de onderzoeksresultaten kan RTV Utrecht beter inspelen op de wensen en behoeften van de inwoners van de provincie Utrecht, om uiteindelijk nog betere radio- en televisieprogramma�s te kunnen aanbieden. De gegevens worden anoniem verwerkt in een rapportage door de afdeling Marketing & Communicatie.

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?
We proberen de vragenlijsten altijd zo kort mogelijk te houden. Meestal duurt het invullen van een vragenlijst tussen de 5 en 10 minuten.

Over welke onderwerpen voert het Panel onderzoek uit?
De onderwerpen die aan bod komen zijn divers. Wat vindt u van een bepaald radio- of televisieprogramma? Naar welke muziek luistert u graag? Hoe vaak kijkt u televisie en op welke momenten? In ieder geval gaan de vragen altijd over u in relatie tot RTV Utrecht. Soms worden er ook vragen gesteld over uw interesses en hobby�s omdat RTV Utrecht de inwoners van de provincie Utrecht graag beter wil leren kennen. Ook kan uw mening over een nieuwsfeit gevraagd worden ten behoeve van onze nieuwsredactie.

Kan ik een vragenlijst "offline" invullen?
Nee. Tijdens het invullen van een vragenlijst is het noodzakelijk dat er een internetverbinding is.

Probeert het Panel wel eens iets te verkopen via een vragenlijst?
Absoluut niet. Wij zijn alleen ge�nteresseerd in uw mening en zullen nooit iets proberen te verkopen.

Zijn er kosten verbonden aan mijn deelname?
Er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname aan het RTV Utrecht Panel. Deelname aan het RTV Utrecht Panel en het meedoen aan onderzoek van het RTV Utrecht Panel is volledig gratis en vrijblijvend.


Inschrijven RTV Utrecht panel »