Instellingen

In onze podcasts onderzoeken we onderwerpen die spelen in de provincie. Van de Utrechtse wooncrisis en de politiek tot mooie sportverhalen en corona.

Bekijk hieronder het overzicht van onze podcasts en klik door voor de hele serie. Je kan je ook meteen abonneren op onze podcasts via Spotify, Google Podcast of Apple Podcast zodat we je op de hoogte houden van nieuwe afleveringen.

Promotional content

Begin 2020 kwam corona in ons leven. Een periode waarin een terrasje pakken op de Neude opeens heel bijzonder werd. In deze RTV Utrecht-podcast - Een man uit Houten - hoor je mensen die direct met corona te maken kregen. De crisis die bij ons begon bij een man uit Houten.

Promotional content

De podcast Muurvast gaat over de overspannen woningmarkt in de regio Utrecht. Verslaggever Evie Westland spreekt met kenners én gedupeerden van de wooncrisis.

Promotional content

Wat speelt er in de Amersfoortse politiek? Dat hoor je in de maandelijkse podcast Stadhuisplein Amersfoort. Onder leiding van Kees Hoogendijk van RTV Utrecht discussieert een politicus met het vaste panel dat bestaat uit Jeroen de Valk van de De Stad Amersfoort en Eric van der Velden van De Stadsbron.

Promotional content

Wat speelt er in de Utrechtse politiek? In de maandelijkse podcast Stadhuisplein Utrecht bespreekt verslaggever Marc van Rossum du Chattel de belangrijkste thema's met politici.

Promotional content

Mooie gesprekken met bijzondere sporters uit de regio. Luister hier naar de podcasts van de sportredactie.