RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Week van de 80's op Radio M Utrecht

De Week van de Eighties

Deze week presenteert Radio M Utrecht FM 93.1 De Week van de Eighties! De hele dag de mooiste muziek uit de jaren 80. Meezingen met All at once van Whitney Houston, hits van de Dolly Dots of Islands in the stream van Kenny Rogers en Dolly Parton! Ook kunnen er favoriete hits aangevraagd worden. De spelletjes hebben deze week speciale eighties prijzen. Lekker genieten van De Week van de Eighties bij Radio M Utrecht!  

“Een bijzonder decennium met belangrijk nieuws zoals de val van de muur en de Heineken -ontvoering. Op tv presenteerden Ron Brandsteder en Willem Ruis spraakmakende televisieshows waar iedereen naar keek en de muziek van toen vergeten we nooit meer. Met hits van bijvoorbeeld Lionel Richie, Elton John, Andre Hazes, Drukwerk en Anita Meyer halen we vijf dagen lang herinneringen op aan de jaren 80!” aldus Radio M Utrecht eindredacteur Pieter Vorage.

Aan Tafel!
In het lunchprogramma Aan Tafel! duikt Conny Kraaijveld dagelijks vanaf 12.00 uur in de jaren 80 en bespreekt met interessante gasten onder andere de radio, televisie en trends van toen. Ook het belangrijkste nieuws uit de jaren 80 komt voorbij.  Denk aan de grote tv shows uit die tijd, de ontvoering van Freddy Heineken en Toos v.d. Valk, de opkomst van Aids, de eerste sneltram naar Nieuwegein, Elfstedentocht en het verzet tegen kernwapens.

Eighties op Verzoek
Elke dag tussen 14.00 en 15.00 uur presenteert Edwin Meerman de beste muziek uit de jaren 80 op verzoek. Zelf een plaat aanvragen kan via www.rtvutrecht.nl/verzoek.

De Nederlandse top 50
Vrijdagavond vanaf 19.00 uur brengt Radio M Utrecht een feestelijke afsluiting van De Week van de Eighties met de Nederlandse top 50 uit de jaren 80. De mooiste muziek geproduceerd in eigen land. Van de echte meezingers en smartlappen tot de Nederpop en het luisterlied. Mis het niet!

 


Letters Woordbouwer

De letters van woordbouwer worden tijdens de uitzending van Tijd voor U bekendgemaakt en zijn dan ook op deze pagina te lezen.