In de wolken met Radio M Utrecht

We geven vanaf 2 september een rondvlucht boven de provincie Utrecht weg! Alle luisteraars die tussen 2 en 8 september bellen na het horen van het  kenmerkende Dakota geluid, maken kans op de rondvlucht in een Dakota DC-3. De winnaars vliegen eind september met de PH-PBA Prinses Amalia over de Utrechtse Heuvelrug.

De rondvlucht over de provincie wordt de luisteraars van Radio M Utrecht aangeboden door De Dutch Dakota Association. De twee winnaars vliegen op zaterdag 30 september mee met de PH-PBA Dakota DC-3 Prinses Amalia. Het toestel is ooit nog door de overgrootvader van de kroonprinses, Prins Bernhard, aangekocht.

Luister tussen zaterdag 2 en vrijdag 8 september naar Radio M Utrecht en maak kans op de rondvlucht. De winnaar wordt op 8 september in het programma Utrecht komt thuis bekend gemaakt.Achtergrondinformatie

Een jarige verrassen

Wil je je vader, je dochter, kleinkind of buurman verrassen op zijn verjaardag.? Geef hem of haar dan op via jarig@rt...»

lees verder »


Column Jaap Huibers

Koolsoorten, heerlijke groenten en vol geneeskrachtige kwaliteiten.

lees verder »


Het Gouden Weekend

Warme weken van weleer!

lees verder »
Vandaag op Radio M Utrecht

14:00  Studio Sixties
 Iedere middag wordt u getrakteerd op muziek uit de jaren zestig. Van Elvis en Cliff Richard tot The Beatles en de Bee Gees, maar ook Nederlandstalige muziek. Een swingende middag vol nostalgie!
Presentatie: Edwin Meerman
14:00  Studio Sixties
 Iedere middag wordt u getrakteerd op muziek uit de jaren zestig. Van Elvis en Cliff Richard tot The Beatles en de Bee Gees, maar ook Nederlandstalige muziek. Een swingende middag vol nostalgie!
Presentatie: Edwin Meerman
15:00  Goedemiddag
 In dit gezellige programma bezorgt Jos de luisteraars een goede middag met muziek van toen en nu,spelletjes en prijzen. Op vrijdag geeft Jos een bloemetje weg: bloemen@rtvutrecht.nl
Presentatie: Edwin Meerman
17:00  Utrecht komt thuis
 Veel aandacht voor weer en verkeer en ieder half uur(regionaal) nieuws. Verder afwisselende muziek en er schuiven dagelijks gasten, verslaggevers en programmamakers aan.
Presentatie: Maya Eksteen
19:00  De Dag
 Terugblik op de radio-dag van vandaag. Alle presentoren die op Radio M Utrecht te horen waren blikken terug op onderwerpen die in hun programma's aan bod kwamen.
Presentatie: Maya Eksteen
 
20:00  De Avond van M
 De beste muziek van toen en nu.
Presentatie: Hubčrt Mol

Ga voor de complete programmering naar onze gids.  

Luister live naar Radio M Utrecht

directe links:  192 kbps  

Letters woordbouwer


De letters van woordbouwer worden tijdens de uitzending van Tijd voor U bekend gemaakt en zijn dan ook op deze pagina te lezen.Radio M Utrecht

Volg FC Zenit – FC Utrecht live op Radio M Utrecht.
Na de winst van vorige week staat nu de return tegen Zenit in de play-offs donderdag op het programma. Deze wedstrijd is vanaf 19.00 uur live te volgen in het programma Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht. Mis het niet!Verzoekplaat aanvragen?

Iedere zondag draait Vivian Boelen uw favoriete muziek. Ook een verzoekje aanvragen voor een jarige, een kennis, vriend of gewoon voor uzelf? Klik dan hier.

Frequenties

U kunt ons in de provincie Utrecht beluisteren via de ether op FM 93.1. Kijk in het overzicht voor de kabelfrequenties.


-advertentie-