De zomer van Radio M Utrecht

In juli viert Radio M Utrecht de zomer met nieuwe programma’s. Elke zondagmiddag presenteert Edwin Meerman Het Gouden Weekend, Summer in The Seventies. Jos van Heerden trekt de provincie in met de Goedemiddag Zomertoer en Bart van Leeuwen zorgt voor een gezellig weekend met Lekker weer Van Leeuwen. Een heerlijke radio zomer met de beste muziek en mooie prijzen.

Vanaf zondag 2 juli: Het Gouden Weekend, Summer in The Seventies
In dit programma neemt Edwin Meerman de luisteraar mee terug  naar de zwoele zomers van de jaren 70 met prachtige muziek en bijzondere geluidsfragmenten. Elke zondagmiddag van 12:00 tot 14:00 uur.

Vanaf maandag 10 juli: Goedemiddag Zomertoer
Jos van Heerden presenteert zijn programma Goedemiddag elke werkdag tussen 15.00 en 17.00 uur vanaf een gezellige plaats in de regio. Van een camping in Doorn tot de Spakenburgsedagen en van de zomermarkt in Amersfoort tot de kermis in Wijk bij Duurstede. Jos komt u overal tegen.

Zaterdag en zondag: Lekker weer Van Leeuwen
Elke zaterdag- en zondagmiddag presenteert Bart van Leeuwen tussen 14.00 en 18.00 uur Lekker weer Van Leeuwen. Gezelligheid, de beste muziek en het beroemde radiospelletje Raad waar die Staat met Fred Siebelink.

Extra prijs
Alle luisteraars die in de maand juli een prijs winnen bij Radio M Utrecht maken ook kans op een rondvaart met high tea voor 2 personen over de Vecht. De winnaars worden elke vrijdag in het programma Utrecht komt thuis bekendgemaakt.Achtergrondinformatie

Bart van Leeuwen deze zomer bij Radio M Utrecht

Radiopresentator Bart van Leeuwen is deze zomer te horen bij Radio M Utrecht FM 93.1. Tot begin augustus presenteert ...»

lees verder »


Tuintips van Jurgen Smit bij Maya!

Iedere werkdag geeft tuinman Jurgen Smit in het radioprogramma Utrecht komt Thuis van Maya Eksteen rond 18.40 uur een...»

lees verder »


Een jarige verrassen

Wil je je vader, je dochter, kleinkind of buurman verrassen op zijn verjaardag.? Geef hem of haar dan op via jarig@rt...»

lees verder »


Column Jaap Huibers

Column voor 25 juni 2017 - Hoge temperaturen, snelle temperatuurverschillen, transpiratie-vochtverlies en een glas andijviekookwater.

lees verder »


Het Gouden Weekend

Warme weken van weleer!

lees verder »
Vandaag op Radio M Utrecht

00:00  De Nacht van M
 De beste en mooiste non-stop muziek.

 
06:00  Utrecht is Wakker
 De wekker gaat af en u wordt direct bijgepraat over het laatste nieuws uit de regio, maar ook uit het binnen- en buitenland.
Presentatie: Richard Grootbod
09:00  93 1.nl
 Iedere werkdag hoort u een uur lang Nederlandstalige muziek uit een periode van meer dan 50 jaar en wordt uw muziekkennis getest in het spel De Gouden Regel.
Presentatie: Pieter Vorage
10:00  Tijd voor U
 In dit gezellige programma voor bij de koffie kunt u genieten van gevarieerde muziek en meespelen met het spel Woordbouwer. Ook beantwoordt dokter Felix iedere dag al uw gezondheidsvragen.
Presentatie: Pieter Vorage
12:00  Aan Tafel!
 In dit gezellige lunchprogramma wordt elke dag gevarieerde muziek geserveerd. Ook bezoeken interessante gasten de studio en is er volop aandacht voor uitstapjes, cultuur, gezondheid en natuur.
Presentatie: Conny Kraaijeveld
14:00  Studio Sixties
 Iedere middag wordt u getrakteerd op muziek uit de jaren zestig. Van Elvis en Cliff Richard tot The Beatles en de Bee Gees, maar ook Nederlandstalige muziek. Een swingende middag vol nostalgie!
Presentatie: Jos van Heerden

Ga voor de complete programmering naar onze gids.  

Luister live naar Radio M Utrecht

directe links:  192 kbps  

Letters woordbouwer


De letters van woordbouwer worden tijdens de uitzending van Tijd voor U bekend gemaakt en zijn dan ook op deze pagina te lezen.Binnenkort

Stadspodium Utrecht
Morgenavond vindt er vanaf 19.00 uur een podiumgesprek plaats in het Zimic Theater Stefanus in Utrecht. Het onderwerp is het verbeteren van de bereikbaarheid van Overvecht versus schoner en stiller Overvecht? Iedereen is van welkom om mee te praten.

lees verder »Verzoekplaat aanvragen?

Iedere zondag draait Vivian Boelen uw favoriete muziek. Ook een verzoekje aanvragen voor een jarige, een kennis, vriend of gewoon voor uzelf? Klik dan hier.

Frequenties

U kunt ons in de provincie Utrecht beluisteren via de ether op FM 93.1. Kijk in het overzicht voor de kabelfrequenties.


-advertentie-