RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

De zomer viert u bij ons!

Onder de titel De zomer viert u bij ons! zorgt Radio M Utrecht deze zomer voor gezelligheid, zomerse spelletjes, spetterende prijzen en natuurlijk zonnige muziek passend bij dat heerlijke vakantiegevoel. Zo zijn er veel leuke prijzen te winnen bij de best beluisterde radiozender van de provincie. Het is zomer en die viert u bij ons!

"We blijven veel thuis deze zomer en dus is er niks fijners dan lekker luisteren naar onze gezellige programma's. Radio M Utrecht presenteert een zomer vol zonnige spelletjes en de beste muziek!" aldus programmaleider van Radio M Utrecht Pieter Vorage.

Zomerse weekenden

Vier iedere zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur de zomer met Jeroen Latijnhouwers! Met de leukste muziek van alle tijden, verzoekplaten en verhalen van luisteraars. Doe mee met het spel Weekend Woordbouwer en maak kans op het enige echte originele Radio M Utrecht puzzelboek!

Schip Ahoy!

Luisteraars kunnen vanaf  maandag 10 en 24 augustus mee doen met het bootspel. Hoe vaak hoort u de scheepshoorn op Radio M Utrecht langskomen? Tel en bel of mail vanaf 16.00 het antwoord door en maak kans op een rondvaart door de prachtige Utrechtse grachten en singels.

Groene vingers
Luister vanaf 17 augustus elke dag om 9:30, 14:30 en 16:30 naar Radio M Utrecht voor de tuinvraag. Mail uw antwoord naar tuin@rtvutrecht.nl en win een tuinbon twv 50 euro! De winnaar wordt dagelijks om 16:50 bekendgemaakt.


Letters Woordbouwer

In dit gezellige programma voor bij de koffie wordt het spel Woordbouwer gespeeld, waarbij u kans maakt op een mooie prijs.

Het antwoord kunt u doorgeven via 0909-6 931 931 of studio@rtvutrecht.nl.

De letters van 03-08 11:00 uur zijn:

R M L S N A A A I G A L

Aantal letters: 12