RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

De zomer viert u bij ons!

Onder de titel De zomer viert u bij ons! zorgt Radio M Utrecht deze zomer voor gezelligheid, zomerse spelletjes, spetterende prijzen en natuurlijk zonnige muziek passend bij dat heerlijke vakantiegevoel. Zo zijn er leuke prijzen te winnen en zendt de best beluisterde radiozender van de provincie later in juli De Vakantie 100 uit. Het is zomer en die viert u bij ons!

"We blijven veel thuis deze zomer en dus is er niks fijners dan lekker luisteren naar onze gezellige programma's. Radio M Utrecht presenteert een zomer vol zonnige spelletjes en de beste muziek!" aldus programmaleider van Radio M Utrecht Pieter Vorage.

Zomerse weekenden

Vier iedere zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur de zomer met Jeroen Latijnhouwers! Met de leukste muziek van alle tijden, verzoekplaten en verhalen van luisteraars. Doe mee met het spel Weekend Woordbouwer en maak kans op het enige echte originele Radio M Utrecht puzzelboek!

De Vakantie 100
De vrolijkste muzieklijst van Midden Nederland samengesteld door luisteraars! Van 13 juli tot en met 17 juli kunnen luisteraars elke dag vanaf 15.00 uur naar De Vakantie 100 bij Radio M Utrecht luisteren! De zonnigste en vrolijkste muzieklijst van midden Nederland samengesteld door u! Stemmen kan op rtvutrecht.nl/top100.

Zwoele zomeravonden
Vanaf maandag 27 juli staat het avondprogramma Eveliens Lovesongs centraal. Liefde is… Wat betekent liefde voor u? Luisteren naar het hart van de ander? Of die ander met niemand vergelijken? Evelien hoort het graag van u. Mail uw Liefde is… naar lovesongs@rtvutrecht.nl , luister elke dag naar Eveliens Lovesongs en maak kans op een romantische prijs.

Schip Ahoy!
Luisteraars kunnen vanaf  maandag 10 en 24 augustus mee doen met het bootspel. Hoe vaak hoort u de scheepshoorn op Radio M Utrecht langskomen? Tel en bel of mail vanaf 16.00 het antwoord door en maak kans op een rondvaart door de prachtige Utrechtse grachten en singels.

Groene vingers
Luister vanaf 17 augustus elke dag om 9:30, 14:30 en 16:30 naar Radio M Utrecht voor de tuinvraag. Mail uw antwoord naar tuin@rtvutrecht.nl en win een tuinbon twv 50 euro! De winnaar wordt dagelijks om 16:50 bekendgemaakt.


Letters Woordbouwer

De letters van woordbouwer worden tijdens de uitzending van Tijd voor U bekendgemaakt en zijn dan ook op deze pagina te lezen.