RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Win een vakantie naar Frankrijk bij Radio M Utrecht

Vrijdag 13 maart is het Franse Dag bij Radio M Utrecht! De hele dag de beste Franstalige muziek van toen en nu. Lekker meezingen met onder andere Charles Aznavour, Michel Fugain en Julien Clerc. Ook maakt u deze dag kans op een heerlijke vakantie naar het Franse Bretagne met het spel 'Ik ga op reis en neem mee'!

Radio M Utrecht eindredacteur Pieter Vorage: “Muziek in de Franse taal is natuurlijk prachtig en vaak goed voor de mooiste vakantieherinneringen. Dus weer of geen weer..met onze Franse dag schijnt de zon bij Radio M Utrecht!”

Ik ga op reis en neem mee
Luister vanaf maandag 9 maart elke dag naar Radio M Utrecht en speel mee met het spel en maak kans op een vakantie naar Frankrijk voor 4 personen! U verblijft in een comfortabele cottage aan de prachtige roze Granietkust in Bretagne op de 5 sterren camping Le Ranolien in Perros-Guirec!

Noteer dagelijks welke artikelen wij om 09.15, 12.15 en 15.15 uur in de koffer stoppen. Op vrijdag 13 maart geeft u vanaf 16:00 uur zoveel mogelijk artikelen door via het nummer 0909-6 931 931 of  studio@rtvutrecht.nl. Hoe meer artikelen des te groter de kans dat u wint. Wie weet wordt vrijdag de 13de wel uw geluksdag!Letters Woordbouwer

De letters van woordbouwer worden tijdens de uitzending van Tijd voor U bekendgemaakt en zijn dan ook op deze pagina te lezen.