Handbal: Fortissimo onderuit bij Hellas

SOEST - In de eredivisie hebben de dames van Fortissimo niet weten te winnen. De ploeg uit Cothen ging in Den Haag met 27-26 onderuit bij Hellas. Door dit resultaat blijft Fortissimo een na laatste op de ranglijst. De handballers van het Soester BDC hebben hun eerste wedstrijd in 2006 niet weten te winnen. De ploeg van trainer Paul van den Deijssel verloor de uitwedstrijd tegen HCV'90. In Beverwijk werd het 32-30. BDC begon erg zwak aan de wedstrijd. De Soesters maakten pas na zeven minuten hun eerste punt. Het lukte BDC om vlak voor rust een voorsprong te pakken van 16-15, maar in de tweede helft was de thuisploeg duidelijk beter. Topscorer aan de kant van BDC werd Bob de Meester. Hij wist elf keer het net te vinden. Bob van den Bergen maakte er vijf. In de eerste divisie won Nieuwegein wel. Thuis werd het tegen het Waalwijkse Tachos 22-19.