FC Utrecht wint oefenduel van FC Emmen

UTRECHT - FC Utrecht heeft in Loenen het oefenduel tegen FC Emmen gewonnen. De ploeg van trainer Jan Wouters was met 2-1 te sterk.
Cedric van der Gun maakte de openingsgoal uit een vrije trap van Jens Toornstra. Na de pauze scoorde Emmen uit een counter. Utrecht kreeg een hoekschop en vanuit daar wist Emmen-speler Leandro Resida de bal op te vangen. Na een lange solo wist hij de bal voor te geven aan Wout Weghorst, die simpel binnen konnen tikken.
Utrecht wist Utrecht uiteindelijk te winnen na goed doorkomen van Mark van der Maarel. De rechtervleugelverdediger passeerde de doelman na goed samenspel tussen Takagi en Van der Gun. De Japanner gaf een hoge pass over de Emmen-verdediger die door Van der Maarel goed werd aangenomen en daarna tot doelpunt verwerkt.
FC Utrecht speelde zonder Jacob Mulenga, die wel mocht warmlopen. In het centrum van de verdediging speelde Gevero Markiet en Kai Heerings. Michael Zullo mocht als linkervleugelverdediger beginnen en in de aanval stonden Van der Gun en Bob Schepers. Doelman Robbin Ruiter speelde niet, hij werd vervangen door Jeroen Verhoeven.
Donderdag komt Utrecht uit in de Europa League tegen het Luxemburgse Differdange. Een week later wacht het thuisduel.

Jan Wouters na afloop in gesprek met Rene van den Berg.
Jens Toornstra na afloop in gesprek met Rene van den Berg.
Jacob Mulenga na afloop in gesprek met Rene van den Berg.
Doelpunten van FC Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.