Instellingen

FC Utrecht klaar voor Differdange

Het Stade Josy Barthel in Luxemburg.
Het Stade Josy Barthel in Luxemburg. © Cornischong, Wikipedia
UTRECHT - FC Utrecht is klaar voor haar eerste Europese wedstrijd, donderdagavond in Luxemburg.
De ploeg trainde woensdagavond in het Stade Josy Barthel, waar het donderdagavond FC Differdange 03 treft. De training werd bijgewoond door een aantal supporters dat al in de stad was.
De voetbalwedstrijd van donderdagavond wordt gespeeld onder het oog van zeker 1500 Utrechtsupporters. Middenvelder Jens Toornstra kijkt daar naar uit: "Het is een soort van thuiswedstrijd in Luxemburg en steun van het publiek is altijd belangrijk. Als de supporters er achter gaan staan, krijg je toch extra krachten en hopelijk komen die los."

SELECTIE

De selectie van FC Utrecht voor de wedstrijd in Luxemburg bestaat uit twintig man: Robbin Ruiter, Paul van der Helm, Jeroen Verhoeven, Mark van der Maarel, Gévero Markiet, Kai Heerings, Aleksandar Bjelica, Michael Zullo, Kenny Teijsse, Mark Diemers, Johan Martensson, Tommy Oar, Jens Toornstra, Sean Klaiber, Yoshiaki Takagi, Edouard Duplan, Cedric van der Gun, Bob Schepers, Jacob Mulenga en Romano van der Stoep.
Een aantal geblesseerden, waaronder Leon de Kogel, Adam Sarota en Dave Bulthuis, bleef achter in Utrecht.
Het tweede treffen in de tweede voorronde van de is volgende week donderdag in de Utrechtse Galgenwaard. De wedstrijd van vanavond is vanaf 19:30 uur live te volgen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.