Talent Gyliano van Velzen tekent bij FC Utrecht

UTRECHT - De 19-jarige jeugdinternational Gyliano van Velzen uit Amsterdam is voor drie seizoenen vastgelegd door FC Utrecht. Van Velzen trainde al mee met zowel het eerste elftal als de beloftenploeg van FC Utrecht. Het is de bedoeling dat Van Velzen begint bij Jong FC Utrecht.
De speler heeft zin in FC Utrecht: "Bij FC Utrecht voelde ik mij direct welkom. Toen de club liet blijken mij te willen contracteren, deed mij dat veel. Er spreekt vertrouwen uit dat ze mij halen als invulling en niet als opvulling. Het plan voor de toekomst spreekt mij aan."
"Gyliano is een flankspeler die beschikt over een goede basistechniek en individuele actie", zegt Hoofd Opleidingen en Technisch Manager Henny Lee over de talentvolle voetballer.
"Dit is een talentvolle speler die in de toekomst van waarde kan zijn voor FC Utrecht. Het is aan Gyliano om dit waar te maken en deze kans te pakken", aldus Lee.
Van Velzen heeft ondanks zijn jonge leeftijd al ruime internationale ervaring. Hij begon bij Ajax, maar maakte op 16-jarige leeftijd de overstap naar Manchester United. Ook speelde hij bij het Belgische FC Antwerpen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.