Onnodige nederlaag Spakenburg tegen Scheveningen

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - Spakenburg heeft in eigen huis met 2-3 verloren van Scheveningen. De nederlaag werd ingeleid door enkele discutabele beslissingen van de scheidsrechter.
Na veertien minuten kwamen de Blauwen nog op voorsprong door een goal van Dominique Scholten. Hij nam een corner die rechtstreeks het doel in zeilde. In de eerste helft had Spakenburg het duel onder controle.
De wedstrijd kantelde volledig toen diezelfde Scholten na 50 minuten een rode kaart kreeg. Hij zou de bal op zijn eigen doellijn hebben tegengehouden met de hand. Zelf zegt hij echter dat de bal op zijn buik kwam. Scheveningen-spits Tim Peters scoorde de strafschop: 1-1.
Nadat Spakenburg-verdediger Rico Wolven de bal verkeerd terugspeelde op zijn keeper, maakte Leroy Resodihardjo 1-2. Opnieuw kregen de bezoekers een discutabele strafschop, die benut werd door Marvin Nieuwlaat. In de absolute slotseconden maakte David van de Groep nog 2-3, maar de spanning kwam niet terug in de wedstrijd.
Spakenburg is na twee duels nog altijd puntloos in de Topklasse.