Instellingen

Eerste seizoenszege Kruys met IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - Zaterdagtopklasser IJsselmeervogels heeft in een doelpuntrijk duel met Rijnsburgse Boys de eerste drie punten van het seizoen behaald. In Rijnsburg werd het 4-3 voor de Vogels. Rijnsburgse Boys kwam nog wel op een 1-0 voorsprong, door een doelpunt van Mark van den Boogaart. Niet veel later was het Selmo Kurbegovic met de gelijkmaker. De Bunschotenaren kwamen daarna zelf op voorsprong door een goal van Achmed Ahahaoui. De Uien uit Rijnsburg kwamen weer op gelijke hoogte door een tweede goal van Van den Boogaart. Achmed Ahahaoui zorgde er met zijn tweede doelpunt van de dag voor dat de ploeg van trainer Gert Kruys met een 3-2 voorsprong de rust in ging.
Na rust moest er lang worden gewacht op meer treffers. Jeroen Hessing kreeg in het tweede bedrijf direct rood. Pas in de negentigste minuut verdubbelde IJsselmeervogels de voorsprong dankzij een doelpunt van Marc Langeveld. Diep in blessuretijd maakte Kevin Winter de 4-3, maar verder kwam Rijnsburgse Boys niet.
IJsselmeervogels staat na drie wedstrijden negende met vier punten. Kozakken Boys en Scheveningen staan bovenaan met negen uit drie.

Stand Up Arnold Schenk.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.