Instellingen

Topscorer Ahahaoui twijfelgeval bij IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Achmed Ahahaoui is een twijfelgeval bij IJsselmeervogels, voor de uitwedstrijd tegen Noordwijk. De topscorer van Rooien (3 treffers) heeft problemen met zijn lies.
Voor het overige kan Gert Kruys beschikken over een compleet fitte spelersgroep. Ook centrumverdediger Mark Rutgers is hersteld van zijn gekneusde rib.
IJsselmeervogels is na twee zeges op rij geklommen naar de zevende plaats op de ranglijst. Noordwijk kende een slechte start, met een paar grote nederlagen. Afgelopen zaterdag pakte de ploeg, met ex-Vogels Mo Faouzi en Stefano Goncalves, het eerste punt van het seizoen in de derby tegen FC Lisse (1-1).
Noordwijk - IJsselmeervogels is een klassieker in het zaterdagvoetbal. Beide ploegen stonden 33 keer tegenover elkaar op het hoogste niveau. Negen van die duels waren wedstrijden in de kampioenscompetitie van de hoogste klasse.
IJsselmeervogels won 16 keer, Noordwijk won negen keer. Sinds de invoering van de topklasse slaagde IJsselmeervogels er nog niet in in Noordwijk te winnen. De laatste keer dat dat lukte was in 1996.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.