Aston Villa verslaat Norwich City in 'Nederlands duel'

Norwich City, met Woudenberger Ricky van Wolfswinkel in de basis, heeft een nipte thuisnederlaag geleden in de Premier League. Op het eigen Carrow Road was Aston Villa met 1 - 0 te sterk. In het duel deden vier spelers mee met de Nederlandse nationaliteit.
Van Wolfswinkel speelde, net als oud-Feyenoorder Leroy Fer, het hele duel voor 'The Canaries'. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel al in de eerste helft en werd gemaakt door Kozak, die de uitgevallen Benteke verving.
Van Wolfswinkel kreeg een aantal goede kansen om Norwich op gelijke hoogte te brengen, maar Villa-doelman Brad Guzan redde keer op keer. Bij Aston Villa speelde oud-Feyenoorder Ron Vlaar het hele duel. Ook oud-FC Groningen speler, Leandro Bacuna, maakte de negentig minuten vol.
Norwich City staat na dit duel op de zestiende plaats, met vier punten uit vijf wedstrijden. De ploegen onder Norwich hebben wel nog een wedstrijd tegoed.