Zege voor VVA'71 en DOVO. Sportlust'46 en Montfoort onderuit.

PROVINCIE UTRECHT - Zaterdaghoofdklasser VVA'71 heeft een ruime overwinning geboekt op RKAV Volendam. In eigen huis wonnen de Achterbergers met 4-1. Het was de wedstrijd van Siemen Eijkemans. De middenvelder was de man van de wedstrijd met drie doelpunten. Het overige doelpunt kwam op naam van Rogier Gerritsen. De goal van Volendam kwam voort uit een strafschop.
Montfoort ging thuis, na een 1-0 voorsprong, met 3-1 onderuit tegen Odin'59. Menno Venof bracht The Orange Machine nog op 1-0, maar uiteindelijk won de ploeg uit Heemskerk, door één doelpunt van Faruk Yurdakan en twee goals van Ogur Kaya.
De streekderby tussen het Veenendaalse DOVO en Sportlust'46 uit Woerden eindigde in een 2-0 overwinning voor DOVO. Bij rust stond de brilstand nog op het scorebord. In de tweede helft maakte de jarige Leon Toonen allebei de doelpunten namens de Veenendalers.
DOVO, VVA'71 en Sparta Nijkerk staan gedeeltelijk derde, met zeven punten uit drie duels. Sportlust'46 staat met vijf andere ploegen, waaronder Montfoort, op een gedeeltelijke achtste plaats, met een punt uit drie wedstrijden.

Montfoort-middenvelder Joos van Apeldoorn in gesprek met verslaggever Wiillem van Elmpt.
Willem van Elmpt met een korte samenvatting van de wedstrijd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.