Zeges voor VVA '71 en DOVO

PROVINCIE UTRECHT - VVA '71 heeft in de absolute slotfase de provinciederby bij Sportlust '46 gewonnen. Na 90 minuten stond Sportlust nog met 1-0 voor dankzij een goal van Kevin Blonk. De wedstrijd was gezapig, maar in blessuretijd maakte de ploeg uit Achterberg opeens nog twee goals. Marc Harlaux en Siemen Eijkemans scoorden de doelpunten namens het team van trainer Henk van de Pol.
Ook DOVO won in de Hoofdklasse A. De ploeg uit Veenendaal zegevierde in en tegen Putten met 0-3. Ariën Bakkenes en Yannick Cornelisz scoorden voor rust, in de slotfase van de tweede helft bepaalde Faisal Kaouass de eindstand op 0-3 met een benutte penalty.
Montfoort blijft op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. Op bezoek bij het nog puntloze Bennekom verloor het team van trainer Emanuel Sluis met 2-0.
DOVO en VVA '71 zijn nu beide gedeeld koploper in de Hoofdklasse A. De teams hebben 10 punten uit vier wedstrijden, evenals Sparta Nijkerk. Het beste doelsaldo is voor DOVO. Sportlust '46 en Montfoort hebben 1 punt uit 4 duels en staan daarmee gedeeld laatste.

VVA '71-speler Christy Bonevacia praat met verslaggever Willem van Elmpt
DOVO-trainer Peter Visee na afloop van de wedstrijd in gesprek met verslaggever Arnold Schenk