Sensationeel gelijkspel FC Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - FC Utrecht heeft een punt overgehouden aan de ontmoeting met Roda JC. In de Galgenwaard eindigde een knotsgek duel in 3-3.
FC Utrecht kwam tot twee keer toe op voorsprong. Via Van der Gun en een eigen goal van Kurto, de doelman van Roda, die een inzet van Toornstra via de paal op zijn achterhoofd kreeg. Fledderus en Nemeth (2x) scoorden voor de ploeg uit Kerkrade.
Toornstra schoot vier minuten voor tijd raak uit een vrije trap en bepaalde de stand op 3-3. Takagi kreeg een minuut later rood. Robbin Ruiter was de uitblinker. Hij stopte ondermeer een strafschop.
Volgende week tegen Ajax kan FC Utrecht niet beschikken over Dave Bulthuis, hij is geschorst. Willem Jansen lijkt het duel ook te gaan missen. Hij viel uit met een, op het oog ernstige, knieblessure.