Hockeyers overgangsklasse winnen

PROVINCIE UTRECHT - In de overgangsklasse A hebben de hockeyers van SCHC knap gewonnen. De Bilthovenaren wonnen in en van Breda met 4-2.
Breda begon fel aan de wedstrijd en al gauw keek SCHC tegen een 2-0 achterstand aan. Stichtse ging niet bij de pakken neer zitten en startte een tegenoffensief. Dat had een goed resultaat, want de Bilthovenaren kwamen gelijk te staan en gingen zelfs langs Breda. Floris Bakker, Roderick Schwirtz en James Knee scoorden voor SCHC.
SCHC heeft 6 punten uit vier wedstrijden.
In diezelfde overgangsklasse A nam ook Amersfoort de punten mee naar huis. Zwolle werd met 3-2 verslagen. Het was de tweede zege voor Amersfoort dit seizoen. De hockeyers hebben 7 punten uit vier duels.
In de overgangsklasse B heeft Voordaan zijn zegereeks voortgezet met een 5-0-overwinning op HCKZ. De Groenekanners waren duidelijk de sterkere partij en gingen meteen snel van start. Al na twee minuten lag de bal in het doel van Klein-Zwitserland.
Verder werd er niet gescoord in de eerste helft. Na rust kwam Voordaan weer scherp uit de kleedkamers. Dit keer werd er binnen een minuut gescoord. Beide teams kregen kansen, maar alleen Voordaan scoorde, keer op keer.
Voordaan staat ongeslagen bovenaan in de overgangsklasse mee met 12 punten uit vier wedstrijden.