Spakenburg pakt punt tegen koploper

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - Spakenburg heeft een punt overgehouden aan de ontmoeting met Kozakken Boys. De ploeg uit Werkendam was vooraf de koploper van de Topklasse, Spakenburg was de nummer dertien. Na negentig minuten voetbal bleef het 0-0.
Spakenburg heeft onder de leiding van interim-trainer Twisker nog geen duel verloren. Tegen Kozakken Boys werd het vooral een taktische wedstrijd met weinig echte kansen. In de tweede helft hadden de Blauwen het betere van het spel, maar van een echt groot overwicht was geen sprake. Spakenburg heeft negen punten uit acht duels en blijft dertiende.
Het is spannend aan kop van de Topklasse, maar Kozakken Boys blijf ondanks het gelijkspel de lijstaanvoerder, met zestien punten uit acht duels.

Verslaggever Arnold Schenk met een korte samenvatting van het duel.
Spakenburg-aanvaller Salim Amerzgiou spreekt met Arnold Schenk.